Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

«Ήρθε η ώρα να νικήσουμε τη Λάτσιο»

Αισιόδοξος πως η ομάδα του θα καταφέρει να νικήσει για πρώτη φορά φέτος τη Λάτσιο, εμφανίστηκε ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, την παραμονή του αγώνα.

«Ήρθε η ώρα να νικήσουμε τη Λάτσιο»
Είναι το παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 32η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Η Λάτσιο υποδέχεται τη Γιουβέντους, σε ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει και τις δύο, αν και για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι διεκδικούν θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου, οι δε φιλοξενούμενοι θέλουν να κατακτήσουν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Μιλώντας για το παιχνίδι αυτό, ο προπονητής της «Γιούβε», Αντόνιο Κόντε, ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να κερδίσουν για πρώτη φορά φέτος την ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. «Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τη Λάτσιο, φέτος. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να το πετύχουμε. Ζητώ από τους παίκτες μου να κάνουν αυτό που πρέπει για να φτάσουν στη νίκη. Όχι μόνο για λόγους γοήτρου, αλλά και βαθμολογικούς. Θέλουμε να παραμείνουμε μακριά από τη Νάπολι», τόνισε ο Κόντε.

Οι αγώνες που απομένουν δεν είναι πολλοί. Ο Κόντε, όμως, δείχνει πως ακόμα δεν θεωρεί την ομάδα του πρωταθλήτρια. «Είδατε πως ο Βάλτερ Ματζάρι ακόμα το πιστεύει πως μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Μέχρι να κατακτήσουμε μαθηματικά τον τίτλο, θα θεωρώ πως οι αντίπαλοί μας μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε απόσταση. Το καλό είναι πως εμείς έχουμε περιθώριο για κάποιο στραβοπάτημα, ενώ εκείνοι όχι. Πάντως το πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει κριθεί», υπογράμμισε ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας».

Σε πολλές ομάδες έχουν, ήδη, ξεκινήσει οι συζητήσεις για τις μεταγραφές, κάτι που δεν συμβαίνει στη «Γιούβε». Την εξήγηση τη δίνει ο προπονητής της. «Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος και δεν είναι ώρα να μιλάμε για παίκτες που θα φύγουν ή για εκείνους που θα έρθουν. Στο μυαλό μας είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο και μετά μπορούμε να συζητήσουμε για μεταγραφές», είπε χαρακτηριστικά ο Κόντε.

Ωστόσο, ήδη η Γιουβέντους έχει αποκτήσει τον Φερνάντο Γιορέντε. Ποια είναι η γνώμη του Κόντε για τον παίκτη; «Δεν τον ξέρω προσωπικά. Μου είπαν πως είναι ψηλός και θα μας βοηθήσει στην επίθεση. Θα δούμε», απάντησε γελώντας ο Αντόνιο Κόντε, θέλοντας να δείξει πως, πράγματι, δεν έχει καμία διάθεση να μιλήσει για μεταγραφές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: