Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Χωρίς Ολίσε με Αστέρα!

Οριστικά χωρίς τον Σέκου Ολίσε θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων.

Χωρίς Ολίσε με Αστέρα

Ο 22χρονος χαφ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από το οίδημα στον δικέφαλο κι έτσι δεν υπολογίζεται από τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος πριν την έναρξη του σημερινού προγράμματος (όσοι αγωνίστηκαν με τον Λεβαδειακό έκαναν αποθεραπεία) έδειξε σε βίντεο κομμάτια από αγώνες του προσεχούς αντιπάλου, αλλά και φάσεις από πρόσφατους αγώνες του «Δικέφαλου του Βορρά» μιλώντας για θέματα τακτικής.

Στα υπόλοιπα νέα, ο Σταφυλίδης (επέστρεψε από τη Γερμανία) όπως και οι Βούκιτς, Κατσικάς ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους παίκτες.

Η 20μελής αποστολή: Ιτάνζ, Γλύκος, Αποστολόπουλος, Έτο, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Ιντζίδης, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Κίτσιου, Καμαρά, Λόρενς, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

* Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εναντίον του Αστέρα Τρίπολης (Τετάρτη 20.00), τα εκδοτήρια στο γήπεδο της Τούμπας θα παραμείνουν ανοιχτά σήμερα Δευτέρα (15/4) και αύριο Τρίτη (16/4) ως τις 21.00 το βράδυ. Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από το πρωί (09.00) ως την έναρξη της αναμέτρησης.

Δείτε το promo video που ετοίμασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: