Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Γιαννιώτας: «Χαρούμενοι μόνο αν σωθούμε οριστικά»

Μόνο η οριστική παραμονή του Άρη στη μεγάλη κατηγορία θα χαροποιήσει τον Γιάννη Γιαννιώτα.

Γιαννιώτας: «Χαρούμενοι μόνο αν σωθούμε οριστικά»
Ο Άρης έκανε άλμα παραμονής στην 29η αγωνιστική, αλλά ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν βιάζεται να πανηγυρίσει τη σωτηρία της ομάδας του.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη που πετύχαμε. Χαρούμενοι όμως θα είμαστε μόνο αν σωθούμε», δήλωσε μετά το 5-1 επί του Αστέρα Τρίπολης ο εξτρέμ του Άρη και πρόσθεσε: «Δίνουμε το 150% και αν όλα πάνε καλά, θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος. Οι βαθμοί μετράνε και δεν έχει σημασία τόσο το σκορ. Ακόμη και το μισό-μηδέν έχει αξία. Σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε τι θα γίνει. Έχουμε την τύχη μας στα πόδια μας, ελπίζω να μείνουμε στην κατηγορία. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα απέναντι στον Αστέρα».

Από την πλευρά του, ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, είπε: «Δεν είναι νίκη παραμονής, απλώς ένα καλό αποτέλεσμα για να πετύχουμε το στόχο μας. Ξέραμε ότι θέλουμε δύο νίκες για να σωθούμε και μαθηματικά. Είχαμε χαρακτήρα στο παιχνίδι μας: Πείσμα, πάθος, θέληση και πίστη και βοήθησε αυτό. Περίμενα να νικήσουμε, γιατί το θέλαμε πολύ. Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Μας βοήθησε και τον ευχαριστούμε. Τον θέλουμε δίπλα μας και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: