Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Κούγιας: «Θα έπρεπε να πάει στη φυλακή ο Δούρος»


 
Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, σχολίασε την πτώση της ΑΕΚ, τη σωτηρία του Άρη και το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού και τον Ιβάν Σαββίδη, στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis».
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό:

«Η ψαλίδα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τις άλλες ομάδες είναι μεγάλη, έχουμε έναν πρωταθλητή που κερδίζει το πρωτάθλημα το Νοέμβριο. Ο Ολυμπιακός φέτος έπαιξε “καθαρά” μόνο τα δυο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ένα με τον Ατρόμητο που έχασε και δυο με την Παναχαϊκή. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αν έπαιζαν σε προηγμένο πρωτάθλημα θα έπαιζαν στη Β΄ εθνική. Ο Μήτρογλου ωριμάζει συνεχώς, έχει έναν καλό παίκτη τον Τζιμπούρ, αλλά από κει και πέρα ποιον έχει; Κι όμως παίρνει το πρωτάθλημα με διαφορά, γιατί οι αντίπαλοι του παίζουν με τους αναπληρωματικούς! Οι διαιτητές κάνουν κουμάντο στα πρωταθλήματα μας. Η διοργάνωση πέρσι διάλεξε τον Πλατανιά να ανέβει αντί της Παναχαϊκής. Όταν ακούς να λένε θα βάλουν τον έναν διαιτητή εδώ και τον άλλον εκεί, αυτό είναι κακοποίηση του ποδοσφαίρου. Ο Δούρος θα έπρεπε να πάει φυλακή με αυτούς τους ορισμούς των διαιτητών».


Για την πτώση της ΑΕΚ:

«Δικαίως πέφτει η ΑΕΚ εκεί που την κατάντησαν οι δήθεν αεκάρες. Παραλίγο να πάρει το πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης που παραλίγο να υποβιβαστεί. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ δεν κάνουν συμβιβασμούς με κανέναν. Οι άλλες ομάδες μπορούν και κάνουν συμβιβασμούς γιατί αυτή είναι η ιστορία τους. Δυο ομάδες αδικήθηκαν φέτος από τη διαιτησία. Ο Άρης και η ΑΕΚ. Η Βέροια κέρδισε την Κέρκυρα με πέτσινο πέναλτι, αν δεν κέρδιζε δε θα σωζόταν».


Για τη σωτηρία του Άρη:

«Ντροπή στη διοίκηση του Άρη που πανηγύριζε για τους δανεικούς του Ολυμπιακού. Πανηγυρίζουν που σώθηκαν. Πως γίνεται ξαφνικά να πήραν τον Σούλη από τη στιγμή που καμία ομάδα στη Β΄ εθνική δεν τον ήθελε; Μήπως γιατί έχει κουμπαριές με άτομα που επηρεάζουν το πρωτάθλημα;»


Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Δεν τον γνωρίζω τον κ Σαββίδη. Είδα τη φωτογραφική διάταξη για τον ΠΑΟΚ. Ρυθμίζονται τα χρέη του. αν καταφέρεις και πληρώσεις εφάπαξ χαρίζονται οι τόκοι. Οι κινήσεις του είναι πολύ καλές. Το να αγοράσεις τον ΠΑΟΚ είναι ένα όνειρο». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: