Τρίτη 16 Απριλίου 2013

«Καρφιά» στον Αλέγκρι από Ελ Σααραουΐ!!

Δυσαρεστημένος με την απόφαση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να τον αφήσει στον πάγκο στο παιχνίδι της Μίλαν με τη Νάπολι, ήταν ο Στεφάν Ελ Σααραουΐ, όπως φάνηκε από όσα είπε στους δημοσιογράφους.

«Καρφιά» στον Αλέγκρι από Ελ Σααραουΐ
Η απόδοσή του, καθώς και η παραγωγικότητά του στον πρώτο γύρο του Καμπιονάτο, ήταν εντυπωσιακή. Ο Στεφάν Ελ Σααραουΐ κέρδισε την εκτίμηση του προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αλλά και την αγάπη των οπαδών της Μίλαν, την οποία είχε πάρει από το… χέρι στην πρώτη, δύσκολη, περίοδο της σεζόν. Μετά την έλευση του Μάριο Μπαλοτέλι, όμως, οι εμφανίσεις του νεαρού επιθετικού δεν είναι ανάλογες με εκείνες των πρώτων μηνών της αγωνιστικής περιόδου, κάτι που ανάγκασε τον Αλέγκρι να τον αφήσει στον πάγκο στο ντέρμπι με τη Νάπολι. Μια απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στον διεθνή ποδοσφαιριστή, όπως φάνηκε από όσα είπε μετά το τέλος του ματς.

«Πώς είμαι; Ρωτήστε τον προπονητή μου», ήταν η απάντηση του Ελ Σααραουΐ, σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο νεαρός παίκτης έδωσε αυτή την απάντηση με ύφος που έδειχνε εκνευρισμό, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης.

Φεύγοντας από τη μεικτή ζώνη, ο Ελ Σααραουΐ θέλησε να προσθέσει κάτι ακόμα. «Είμαι κάπως πεσμένος αυτή τη στιγμή. Πάντως, αν και σωματικά είμαι καλά, ψυχολογικά νιώθω χάλια», είπε χαρακτηριστικά.

Να δούμε αν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι καταφέρει να κατευνάσει την οργή και την απογοήτευση του παίκτη του ή αν στους επόμενους μήνες θα προκύψει θέμα αποχώρησης του Στεφάν Ελ Σααραουΐ, ο οποίος δείχνει να ασφυκτιά από την παρουσία του Μάριο Μπαλοτέλι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: