Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Βρείτε λύσεις τώρα!!

Η νέα ήττα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, δεύτερη συνεχόμενη, αυτή τη φορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα εντός έδρας, επέφερε νέους τριγμούς στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Η κατάσταση μοιάζει –και ίσως να είναι- μ? ένα εφιαλτικό αδιέξοδο, στο οποίο η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπό την καθοδήγηση φυσικά του μεγαλομετόχου, οφείλει να βρει λύση. Γι? αυτό, άλλωστε, και αργά το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος του ματς με τους Ηπειρώτες, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των υπευθύνων παραγόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οι Ζήσης Βρύζας, Γκέρμαν Τσιστιακόφ, Θόδωρος Ζαγοράκης, μαζί με τους υπευθύνους των οικονομικών της ΠΑΕ, Άλκη Μαυροφρύδη και Μαρία Γκοντσάρεβα, ανέλυσαν εκ νέου τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και το τι μπορεί να συμβεί άμεσα, προκειμένου να επανέλθει η ομάδα στα φυσιολογικά της, να επιστρέψει στις επιτυχίες -όσο προλαβαίνει βεβαίως- και εν τέλει να επιστρέψει η ηρεμία στον ΠΑΟΚ.

Μέσα σε όλα αυτά που αναλύθηκαν, ειπώθηκαν και προτάθηκαν, προέκυψε και το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη. Αυτό ήταν μια σκέψη που έπεσε στο τραπέζι, με γνώμονα την ικανότητα του πιο πετυχημένου Έλληνα προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ, να βγάζει από το αδιέξοδο την ομάδα. Η παρουσία του πολύπειρου τεχνικού μπορεί να αποτελέσει ένα ηλεκτροσόκ και να επαναφέρει στην ομάδα την ηρεμία, την αυτοπεποίθηση, αλλά και να προσδώσει εκ νέου όραμα και ελπίδα στις τάξεις του κόσμου. Βεβαίως, η περίπτωση του Αναστασιάδη μόνο εύκολη δεν θα είναι εάν η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχωρήσει σε κρούση. Δυσκολίες υπάρχουν και είναι αντικειμενικές, αλλά μπροστά στο καλό και τη σωτηρία του ΠΑΟΚ όλα ξεπερνιούνται, αρκεί να υπάρχει η απαιτούμενη βούληση και διάθεση.

Στη σκέψη αυτή υπήρξαν – όπως κάθε φορά που τίθεται θέμα Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ - και ενστάσεις, αλλά και αυτές δύναται να ξεπεραστούν εάν αποφασιστεί από τον μεγαλομέτοχο να προχωρήσει το θέμα. Ο Ιβάν Σαββίδης, άλλωστε, έχει δώσει ρητή εντολή από την περασμένη Πέμπτη σε όλους να βρουν λύσεις και μάλιστα άμεσες και αποτελεσματικές. Κάτι που επανέλαβε και το βράδυ της Κυριακής. Ο ηγέτης του Δικεφάλου παρακολούθησε τηλεφωνικά τον αγώνα με τον ΠΑΣ και απογοητεύτηκε εκ νέου από την εικόνα της ομάδας και φυσικά την ήττα. Και γι? αυτό επικοινώνησε ξανά με τους επιτελείς της ΠΑΕ, απαιτώντας να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να αλλάξει η διαμορφωθείσα κατάσταση.

Όσο για τον Άγγελο Αναστασιάδη; Ο Μακεδόνας τεχνικός ολοκλήρωσε τις προπονήσεις με τον Πλατανιά και επέστρεψε χθες στη Θεσσαλονίκη. Το πρωί της Πέμπτης θα απαντήσει στους ανθρώπους της κρητικής ΠΑΕ για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας τους ή όχι…
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: