Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Πάουλο Σέρτζιο και επίσημα στον ΑΠΟΕΛ!!

Την πρόσληψη του Πάουλο Σέρτζιο στην τεχνική ηγεσία, ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Πάουλο Σέρτζιο και επίσημα στον ΑΠΟΕΛ
Είναι οριστικό και πλέον επίσημο. Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Πάουλο Σέρζιο, που είναι ο αντικαταστάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η διοίκηση των πρωταθλητών Κύπρου είχε γνωστοποιήσει την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος μετέβη στη Μεγαλόνησο για τις τελικές διαπραγματεύσεις και τις υπογραφές. Και από τη στιγμή που μπήκαν οι… τζίφρες, ήρθε και η ανακοίνωση, που αναφέρει τα εξής:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι προχώρησε στην πρόσληψη του προπονητή Πάουλο Σέρζιο για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ο κύριος Σέρζιο σε αυτό το στάδιο, ενημερώνεται για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας και για το λόγο αυτό είχε συνάντηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ συναντήθηκε επίσης με τους Χρήστο Κόντη και Σάββα Πουρσαϊτίδη οι οποίοι αφού τον ξενάγησαν στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» του έδωσαν περαιτέρω λεπτομέρειες σε ότι αφορά στα τεχνικής φύσεως θέματα.

Ο Σέρζιο, ο οποίος αναχωρεί αύριο για Πορτογαλία ενημερώθηκε πλήρως από τη διοίκηση για όλες τις εκκρεμότητες που αφορούν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: