Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Μεταγραφή μέσω σπόνσορα για Κακά!

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κακά αναμένεται να κριθεί από την εταιρία που τον ντύνει, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βραζιλιάνικου Τύπου.

Μεταγραφή μέσω σπόνσορα για Κακά
Το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησε να επιστρέψει στη Μίλαν, όπου έκανε τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του. Τελικά παρέμεινε στη Ρεάλ Μαδρίτης, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να αγωνιστεί περισσότερο. Κάτι που δεν έγινε και είχε ως συνέπεια να χάσει τη θέση του στην εθνική Βραζιλίας και να μην κληθεί από τον Λουΐς Φελίπε Σκολάρι για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Ο Κακά, ενόψει του Μουντιάλ του 2014, πρέπει να βρει ομάδα όπου θα παίζει σταθερά, αυξάνοντας, έτσι, τις πιθανότητες να πάρει μέρος στην κορυφαία διοργάνωση του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από τη Βραζιλία, η εταιρία που ντύνει τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένεται δώσει λύση στο… ζήτημά του, καθώς προτίθεται να χρηματοδοτήσει εξ ολοκλήρου τη μεταγραφή του σε σύλλογο της Βραζιλίας. Ως πιθανότερος προορισμός του παίκτη φέρεται η Φλαμένγκο, στην οποία ο Κακά μπορεί να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά και πρωταγωνιστικό ρόλο, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

Απομένει να δούμε την προσφορά που θα κατατεθεί στα γραφεία της Ρεάλ, η διοίκηση της οποίας έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να… χαρίσει τον παίκτη. Σημαντικό ρόλο, επίσης, θα παίξει επιλογή του νέου τεχνικού της «Βασίλισσας», αφού αν ο… εκλεκτός είναι ο Κάρλο Αντσελότι, ενδέχεται να αλλάξουν πολλά στην υπόθεση Κακά. Να θυμίσουμε πως με τον Ιταλό στον πάγκο της Μίλαν, ο Κακά έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: