Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Γλύκος: «Για τον κόσμο και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ»

Στην ανάγκη για ανατροπή της αγωνιστικής κατάστασης του ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ, στάθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος με δηλώσεις του στη Nova.

Γλύκος: «Για τον κόσμο και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ»
Ο τερματοφύλακας του «δικέφαλου του Βορρά», στο πλαίσιο της βράβευσής του για την καλύτερη απόκρουση στη φετινή σεζόν –την 13η αγωνιστική στη Βέροια απέναντι στην τοπική ομάδα- αναφέρθηκε στην ανάγκη για άμεση ανάκαμψη της ομάδας στο μίνι-πρωτάθλημα των πλέι-οφ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γλύκου στη Nova:

Για την απόκρουση απέναντι στη Βέροια: « Ήταν μια περίεργη στιγμή γιατί πριν δω τη φάση στην τηλεόραση δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει. Μετά το ριπλέι είπα ότι ήταν μια πολύ καλή αντίδραση από εμένα. Σίγουρα πάντως για μια καλή επέμβαση χρειάζεται τύχη και ετοιμότητα για τον κάθε τερματοφύλακα».

Για τους διακριθέντες τερματοφύλακες τη φετινή σεζόν: «Σίγουρα, υπάρχουν παιδιά που έχουν το ταλέντο αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να το δείξουν γιατί είτε δεν δίνουμε τόσο βάση στα νέους είτε έρχονται άλλοι πιο έμπειροι. Όσον αφορά εμένα, ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο Δώνη που μου έδωσε την ευκαιρία αλλά και τον προπονητή των τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ. Εγώ από τη μεριά μου όποτε έπαιζα έδινα τον καλύτερο μου εαυτό».

Για τους Καρνέζη και Λοντίκιν που είναι στην καλύτερη 18άδα του πρωταθλήματος: «Ο Καρνέζης είναι παράδειγμα για κάθε τερματοφύλακα γιατί πριν δύο χρόνια είχε κάποιες δύσκολες στιγμές και με τη δουλειά του κέρδισε τη θέση. Ο Λοντίκιν είναι πολύ καλός τερματοφύλακας το έδειξε με τις εμφανίσεις του και δικαίως κέρδισε την ευκαιρία της Εθνικής από τον Φερνάντο Σάντος».

Για την δύσκολη κατάσταση στον ΠΑΟΚ, έπειτα από τις ήττες απέναντι σε ΠΑΣ και Ατρόμητο: «Είναι όντως δύσκολη η κατάσταση που βιώνουμε γιατί κανείς δεν θα περίμενε δύο αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα. Το θέμα είναι να δούμε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα και όχι το τι έγινε στα προηγούμενα. Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να δικαιώσουμε τον κόσμο και τους ανθρώπους της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: