Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Επιτέθηκαν στην αποστολή της Μίλαν!!

Επίθεση από 30 οπαδούς της Φιορεντίνα δέχτηκε η αποστολή της Μίλαν κατά την άφιξή της στο σιδηροδρομικό σταθμό της Φλωρεντίας. Δυστυχώς ο Μάριο Μπαλοτέλι έγινε στόχος ρατσιστών, για άλλη μια φορά.

Επιτέθηκαν στην αποστολή της Μίλαν
Ο τρόπος με τον οποίο η Μίλαν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σιένα και να πάρει τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική του Καμπιονάτο, κερδίζοντας, παράλληλα, το δικαίωμα να διεκδικήσει την είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εξόργισε τους ανθρώπους της Φιορεντίνα. Οι «Βιόλα» νιώθουν αδικημένοι, θεωρώντας πως η ομάδα τους άξιζε να τερματίσει στην τρίτη θέση. Το αίσθημα αυτό, όμως, εκδηλώθηκε με άκομψο τρόπο από μερίδα οπαδών της ομάδας τη νύχτα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της Μίλαν, έχοντας προγραμματίσει να επιστρέψει στο Μιλάνο με τρένο μετά τη λήξη του αγώνα, κατευθύνθηκε με το πούλμαν της ομάδας από τη Σιένα, όπου αγωνίστηκε, στον σιδηροδρομικό σταθμό της Φλωρεντίας. Περισσότεροι από 30 οπαδοί της Φιορεντίνα, όμως, είχαν την πληροφορία πως οι «ροσονέρι» θα βρεθούν στην πόλη τους και τους έστησαν… καρτέρι.

Μόλις εμφανίστηκε το πούλμαν στον σταθμό, οι φίλοι των «Βιόλα» ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες. «Το μόνο που ξέρετε είναι να κλέβετε», ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά συνθήματα που ακούστηκαν.

Οι παίκτες της Μίλαν άρχισαν να κατεβαίνουν από το πούλμαν για να κατευθυνθούν προς τις αποβάθρες του σταθμού, την ώρα που οι οπαδοί της Φιορεντίνα συνέχιζαν τις αποδοκιμασίες. Όταν, όμως, εμφανίστηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι, πολλοί από αυτούς του επιτέθηκαν με ρατσιστικά συνθήματα. Ακούστηκαν γιουχαΐσματα, ενώ κάποιοι μιμούνταν τους ήχους των πιθήκων. Κάτι που εξόργισε, τόσο τον «Σούπερ Μάριο», όσο και τον Ρομπίνιο, οι οποίοι επιχείρησαν να έρθουν σε σωματική επαφή με τους οπαδούς των «Βιόλα». Ευτυχώς επενέβησαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και οι πιο ψύχραιμοι από τους συμπαίκτες τους και το περιστατικό δεν πήρε χειρότερες διαστάσεις.

Τελικά το τρένο αναχώρησε με καθυστέρηση μισής ώρας, εν μέσω αποδοκιμασιών και υβριστικών συνθημάτων, με τους παίκτες της Μίλαν να βρίσκονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και τον Μπαλοτέλι να γράφει στο Twitter: «Ο νόμος λέει πως αν αποχωρήσω από το γήπεδο μετά από ρατσιστική επίθεση, αποβάλλομαι και αφήνω την ομάδα μου με 10 παίκτες. Σας παρακαλώ, μελετήστε πιο προσεκτικά το νόμο, είναι απάνθρωπο να δέχομαι τέτοιου είδους επιθέσεις και να μην μπορώ να υπερασπίσω τον εαυτό μου, ούτε να διαμαρτυρηθώ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: