Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Την Τετάρτη κρίνεται του Αλέγκρι!!

Την ερχόμενη Τετάρτη θα κριθεί το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος επισήμανε πως το συμβόλαιο του προπονητή λήγει το 2014.

Την Τετάρτη κρίνεται του Αλέγκρι
Μετά από έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο η Μίλαν κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση του Καμπιονάτο, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τον τρόπο αυτό ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πέτυχε το στόχο που είχε θέσει η διοίκηση του συλλόγου, αυξάνοντας τις πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα του Μιλάνου και την επόμενη χρονιά.

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, δεν θεωρεί πως το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στο Μιλάνο έχει κριθεί. Αυτό φάνηκε από τη δήλωση που έκανε το πρωί της Δευτέρας. «Θα συναντηθώ με τον Αλέγκρι την Τρίτη και θα συζητήσουμε για την επόμενη χρονιά. Από αυτή την κουβέντα θα ξεκαθαρίσουν οι απαιτήσεις του προπονητή. Στη συνέχεια θα βρεθώ με τον πρόεδρο, Σίλβιο Μπερλουσκόνι και εκεί θα παρθεί η απόφαση, που θα λαμβάνει υπόψη όσα μας ζητά ο Αλέγκρι. Νομίζω πως την Τετάρτη θα είμαι σε θέση να ανακοινώσω το μέλλον του Μασιμιλιάνο», τόνισε ο Γκαλιάνι.

Ο στενός συνεργάτης του Μπερλουσκόνι, πάντως, αφήνει να εννοηθεί πως εκτιμά το έργο του προπονητή της ομάδας του. «Τα τρία τελευταία χρόνια έχουμε μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς σε σχέση με όλες τις άλλες ομάδες. Δείγμα της δουλειάς που έκανε ο Αλέγκρι. Ο οποίος, για να μην ξεχνιόμαστε, έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Μίλαν, κάτι που θα ληφθεί υπόψη όταν θα συζητάμε το μέλλον του με τον πρόεδρο», σημείωσε με νόημα ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: