Τρίτη 21 Μαΐου 2013

«Χρυσάφι» για Κυριάκο η Λίβερπουλ!!

Πρόταση 14 εκατ. ευρώ στη Σάλκε για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου ετοιμάζει η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τη «Liverpool Echo».

«Χρυσάφι» για Κυριάκο η Λίβερπουλ
Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί από τον περασμένο Νοέμβριο λόγω τραυματισμού, ωστόσο οι μετοχές του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο παραμένουν ψηλά.

Σύμφωνα με τη «Liverpool Echo», η Λίβερπουλ ετοιμάζει πρόταση 14 εκατ. ευρώ στη Σάλκε για τον 21χρονο Έλληνα αμυντικό, τον οποίο προορίζει για να αντικαταστήσει τον Τζέιμι Κάραγκερ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι «κόκκινοι» δεν ανησυχούν για την αγωνιστική κατάσταση του διεθνούς άσου παρότι έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν μετά από επέμβαση στο αριστερό γόνατο το Δεκέμβριο.

Για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ενδιαφέρον υπάρχει από Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά η Λίβερπουλ σκοπεύει να κινηθεί γρήγορα για να τους… προλάβει.

Η λύση του Παπαδόπουλου, που έχει συμβόλαιο ως το 2016, προκρίθηκε έναντι των Άσλεϊ Γουίλιαμς της Σουόνσι και Τόμπι Αλντερβάιρελντ του Άγιαξ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: