Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Καραγκούνης: «Είναι όλα ανοιχτά»

Ανοιχτό άφησε το θέμα παραμονής του στην Φούλαμ ο Γιώργος Καραγκούνης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Καραγκούνης: «Είναι όλα ανοιχτά»
Ο Γιώργος Καραγκούνης ολοκλήρωσε μία εξαιρετική χρονιά στην Φούλαμ και το τελευταίο διάστημα το θέμα είναι αν θα παραμείνει ή όχι στην αγγλική ομάδα. Άλλωστε, αν αποχωρήσει τότε ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για να τον ξαναντύσει στα «πράσινα».

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο Γιώργος Καραγκούνης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Από τη στιγμή που έφτασα εδώ μέχρι και το χθεσινό παιχνίδι έζησα ό,τι καλύτερο μπορούσα να φανταζόμουν όταν ερχόμουν εδώ. Γιατί είχα τύχη να παίξω, είχα την τύχη να μ' αγαπήσει ο κόσμος, να κάνουμε καλά παιχνίδια με την ομάδα και η σεζόν να τελειώσει έτσι όπως τελείωσε χθες με μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας απέναντι σε μια καλή ομάδα και να γίνει αυτό που έγινε με τους οπαδούς. Ήταν σαν ένα παραμύθι που το έζησα ζωντανά και ήταν τέλεια, τεράστια εμπειρία. Ειδικά έτσι όπως ήταν τα δεδομένα πριν έρθω και στην ηλικία που ήρθα. Το να παίζεις στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σ' ένα ποδοσφαιριστή».

Για την δήλωση του Γιολ πως ήταν ίσως το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα της Φούλαμ και για το μέλλον του στην αγγλική ομάδα: «Δεν το είπε έτσι ο Γιολ. Ήταν τα λόγια του μάνατζέρ μου τα οποία αναπαράχθηκαν. Είμαστε πολλοί παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί για κανέναν. Έκανε αναπαραγωγή των δηλώσεων του εκπροσώπου μου. Όμως, μετά την εξασφάλιση της παραμονής μας είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα και επί του παρόντος είναι ακόμη σε εκκρεμότητα και το θέμα του προπονητή. Είναι πολλά πράγματα στον αέρα και αυτό επί της ουσίας έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Ακόμη όλα είναι ανοιχτά. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος. θα μιλήσει ο μάνατζέρ μου με την ομάδα. Θα ξεκουραστώ κι εγώ, θα μιλήσω με την οικογένεια μου και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Αυτούς τους 8 μήνες μου έλειψε πολύ η οικογένεια μου και για δεύτερη χρονιά δεν θα μπορούσα να είμαι μακριά της. Θα δούμε τι θα γίνει, αν και στο Λονδίνο υπάρχουν σχολεία. Αν μείνω το πιθανότερο είναι ότι θα τους πάρω μαζί μου.

Δεν ήθελα να τοποθετηθώ στο θέμα αυτό τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πέρασα έναν φανταστικό χρόνο, καλύτερα δεν γινόταν. Ο σεβασμός που καρπώθηκα έχει βάλει αυτήν την ομάδα στην καρδιά μου και όλους όσοι την απαρτίζουν, Προπονητή, συμπαίκτες, κόσμο. Όταν φτάσει η ώρα να συζητήσω θα δούμε τι θα γίνει»

Για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ: «Είναι άσχημο πολύ σαν γεγονός. Από μικροί που μεγαλώσαμε ξέρουμε όλη πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ, την ιστορία της. Δεν είναι ωραίο να υποβιβάζεται μια τέτοια ομάδα, όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλο τον κόσμο που θέλει να βλέπει ντέρμπι. Δεν είναι ωραίο να πέφτει τόσο εύκολα. Αλλά ίσως να ήθελαν και να πέσει η ομάδα. Στην Ελλάδα - όπως παίζεται πολλές φορές το παιχνίδι - αν ήθελαν να τη σώσουν θα μπορούσαν να τα καταφέρουν με άλλους τρόπους. Το σωστό, βέβαια, είναι το ποδόσφαιρο να παίζεται μέσα στο γήπεδο, αλλά αυτό θα πρέπει να ισχύει για όλες τις ομάδες. Όχι μόνο για την ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: