Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Φευγάτος ο Κλάους!

Έτοιμος να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, μετά την ακραία κριτική που δέχθηκε από τους οπαδούς της ομάδας, παρουσιάζεται ο Στέφανος Αθανασιάδης. 
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι από την Κυριακή το βράδυ ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος δέχθηκε σκληρή κριτική από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.
Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και ο διεθνής φορ σκέφτεται να αποχωρήσει από τον "Δικέφαλο του Βορρά".
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο 24χρονος επιθετικός σκεφτόταν εδώ και καιρό να φύγει από την αγαπημένη του ομάδα, αφού από τη μία θεωρεί χαμηλό το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και από την άλλη εκτιμά πως τα 150.000 ευρώ που παίρνει ετησίως είναι λίγα για όσα έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια (και ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν).
Εκείνο, όμως, που τον πείραξε - αν και δεν ήταν σε πρώτη φάση αποφασισμένος να φύγει - ήταν η …αχαριστία των οπαδών του ΠΑΟΚ, αφού τη φετινή σεζόν έχει πετύχει πολλά γκολ (22 συγκεκριμένα σε 35 ματς, ενώ έχει μοιράσει και 8 ασίστ) και σε κρίσιμους αγώνες και εκείνοι δεν υπολόγισαν την προσφορά του.
Πλέον είναι θέμα χρόνου η αποχώρηση του Αθανασιάδη από τον ΠΑΟΚ και θα εξετάσει προσεκτικά τις προτάσεις που θα υπάρξουν για εκείνον το προσεχές διάστημα.
Υπενθυμίζεται ότι ενδιαφέρον για τον διεθνή στράικερ έχουν εκδηλώσει ομάδες από τη Ρωσία, την Ελβετία (Βασιλεία), τη Γερμανία (Στουτγκάρδη, Λεβερκούζεν) και την Ιταλία (Τορίνο).
Το θέμα είναι να κατατεθεί πρόταση στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ από έναν σύλλογο ποιοτικού πρωταθλήματος και να καλύπτεται η ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει το ποσό των 3 εκατ. ευρώ.
Πηγή: SportDay

Δεν υπάρχουν σχόλια: