Τρίτη 21 Μαΐου 2013

«Ελπίζω να μείνω στην Ατλέτικο»

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης εξέφρασε κατά τη διάρκεια της γιορτής για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας από την ομάδα του, ο Ρανταμέλ Φαλκάο.

«Ελπίζω να μείνω στην Ατλέτικο»
Μπορεί να ήταν η στιγμή ευφορίας, το… μεθύσι από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας, με αντίπαλο τη μισητή συμπολίτισσα Ρεάλ Μαδρίτης και, μάλιστα, μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Μπορεί να είναι οι φήμες που τον θέλουν κοντά στη Μονακό, μια ομάδα που δεν έχει το… μεγάλο όνομα και πιθανώς να μην τον… γοητεύει ιδιαίτερα. Μπορεί, απλώς, ο Ρανταμέλ Φαλκάο να μιλούσε ειλικρινά, όταν κατά τη διάρκεια της φιέστας ευχόταν να μείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την επόμενη χρονιά.

«Θα ήθελα να μείνω, θα το ήθελα πολύ. Ελπίζω να παραμείνω στην Ατλέτικο», απαντούσε ο Φαλκάο σε όποιον οπαδό της ομάδας τον ρωτούσε για το μέλλον του. Μια απάντηση η οποία, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, έμοιαζε ειλικρινής.

Ωστόσο, από τη στιγμή που υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του, η πιθανότητα να αποχωρήσει από την Κυπελλούχο Ισπανίας αυξάνει πολύ. Αρκεί μια ομάδα να καταβάλει 54 εκατ. ευρώ και ο Ρανταμέλ Φαλκάο θα πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο οποίος, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, θα είναι το Μόντε Κάρλο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: