Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Κόκκινο σε Ιτάνζ, συγγνώμη από Καμαρά

Απαγορεύτηκε στον Σαρλ Ιτάνζ να προπονηθεί τη Δευτέρα εξαιτίας πειθαρχικών παραπτωμάτων. Συγγνώμη ζήτησε ο Αμντούλ Καμαρά και συμμετείχε στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν επέτρεψε στον Σαρλ Ιτάνζ να προπονηθεί τη Δευτέρα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Στον Καμερουνέζο τερματοφύλακα, ο οποίος μεταγράφηκε στο "Δικέφαλο" τον Ιανουάριο κατόπιν υπόδειξης του Γιώργου Δώνη, οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ χρεώνουν δυο πειθαρχικά παραπτώματα. Αφενός ότι δεν πήρε άδεια μετά το ματς με τον Ατρόμητο και επέστρεψε αδικαιολόγητα μια μέρα αργότερα και αφετέρου ότι στην ομιλία του Γιώργου Γεωργιάδη πριν από το ματς με τον ΠΑΣ ήταν εντελώς αδιάφορος - εξ ου και ο αποκλεισμός του από την ενδεκάδα.
Ο Ιτάνζ προπονήθηκε μόνος του τη Δευτέρα και αυτό θα συνεχίσει να κάνει μέχρι να αποφασίσει η διοίκηση τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Υπενθυμίζουμε ότι ο 31χρονος γκολκίπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Ιανουάριο του 2015.
Οσον αφορά τον Αμντούλ Καμαρά, με δική του πρωτοβουλία ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή και την υπόλοιπη ομάδα για τη χειρονομία στον Βούκιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ και έτσι του επιτράπηκε να προπονηθεί κανονικά.
Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στους παίκτες του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για θέματα συμπεριφοράς και πειθαρχίας. Στο καθαρά προπονητικό κομμάτι, οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Γιώργος Κατσικάς ανέβασαν ρυθμούς. contra gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: