Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Αμείλικτος ο Ντι Κάνιο!!

Αιχμές κατά του Φιλ Μπάρντσλεϊ και του Μάθιου Κίλγκαλον άφησε ο Πάολο Ντι Κάνιο, προετοιμάζοντας την αποχώρησή τους από τη Σάντερλαντ.

Αμείλικτος ο Ντι Κάνιο
Προσλήφθηκε από τη Σάντερλαντ με μοναδικό σκοπό να την κρατήσει στην Πρέμιερ Λιγκ. Αν και κατάφερε, με τη βοήθεια των παικτών του, να εξασφαλίσει την παραμονή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ο Πάολο Ντι Κάνιο δείχνει να μην συγχωρεί την ανάρμοστη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του, όπως φάνηκε από όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Τότεναμ.

«Είναι απογοητευτικό αυτό που συνέβη με τον Φιλ Μπάρντσλεϊ και τον Μάθιου Κίλγκαλον. Από την αρχή είχαμε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και είχα τονίσει πως στα θέματα συμπεριφοράς θα είμαι πολύ αυστηρός. Οι δύο παίκτες θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός, αναφορικά με τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και απαθανάτιζαν τους δύο παίκτες έξω από καζίνο αργά τη νύχτα.

Όταν ζητήθηκε από τον Ντι Κάνιο να γίνει πιο σαφής σχετικά με τις συνέπειες που θα υποστούν οι δύο παίκτες, ο προπονητής της Σάντερλαντ ήταν ξεκάθαρος. «Οι δύο παίκτες δεν μπορούν να μείνουν μαζί μου, δεν μπορούν να εργάζονται δίπλα μου. Η συμπεριφορά τους ήταν ανεπίτρεπτη, γελοία και προσβλητική. Δεν θα ανεχτώ να συνεχίσουν μαζί μου», ήταν τα λόγια του Πάολο Ντι Κάνιο, με τα οποία προετοίμασε την αποχώρηση του Μπάρντσλεϊ και του Κίλγκαλον από τη Σάντερλαντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: