Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Έδειξε το επίπεδό του ο Μοντέλα!!

Χαμηλούς τόνους κράτησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Πεσκάρα ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Μοντέλα, σε αντίθεση με τους παίκτες του.

Έδειξε το επίπεδό του ο Μοντέλα
Το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της Μίλαν στο παιχνίδι με τη Σιένα για την τελευταία αγωνιστική του Καμπιονάτο, άνοιξε το δρόμο για το… Τσάμπιονς Λιγκ στους «ροσονέρι» και προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των παικτών και των παραγόντων της Φιορεντίνα, οι οποίοι προχώρησαν σε σκληρές δηλώσεις. Αντίθετα, ο προπονητής των «Βιόλα», Βιντσέντζο Μοντέλα, κράτησε διαφορετική στάση από τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με την Πεσκάρα.

«Δεν πρέπει να μας μένει μια… πικρή γεύση μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Όλοι μας πρέπει να ξεκινήσουμε τις διακοπές μας με ηρεμία, ικανοποίηση και περηφάνια για όσα πετύχαμε φέτος. Αυτό ισχύει για όλους. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φίλους της Φιορεντίνα. Μπορεί να ελπίζαμε στην κατάληψη της τρίτης θέσης, μπορεί να το πιστέψαμε κάποια στιγμή, αλλά το γεγονός πως η Μίλαν μας προσπέρασε στο τέλος, δεν πρέπει να μας απογοητεύει. Αντίθετα πρέπει να είμαστε περήφανοι που αναγκάσαμε την ομάδα του Αλέγκρι να προσπαθεί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος προκειμένου να τερματίσει πάνω από εμάς», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Φιορεντίνα.

Τα λόγια του ακούγονται σαν παρηγοριά στον… άρρωστο. «Δεν είναι λόγια παρηγοριάς, αλλά λόγια… καρδιάς. Λίγοι περίμεναν μια τέτοια πορεία από την ομάδα μου. Φτάσαμε μια ανάσα από το Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το περασμένο καλοκαίρι. Μπράβο στη Μίλαν που έκανε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο και τερμάτισε τρίτη, μπράβο και σε εμάς που επιστρέφουμε στα ευρωπαϊκά κύπελλα», σημείωσε ο Μοντέλα.

Η διαφορά των δύο ομάδων προέκυψε από τα πέναλτι. Ο Μοντέλα, χωρίς να διαφωνεί, έχει μια δική του εξήγηση. «Είναι αλήθεια αυτό, τα πέναλτι έκριναν την τρίτη θέση. Αλλά όχι αυτά που δόθηκαν στη Μίλαν. Αυτά που χάσαμε εμείς. Δύο πέναλτι χάσαμε, ένα με τη Λάτσιο και ένα με την Πάρμα στο 92ο λεπτό. Αν ήμαστε πιο εύστοχοι, θα είχαμε τερματίσει πάνω από τη Μίλαν. Αντίθετα οι παίκτες του Αλέγκρι ήταν πιο εύστοχοι. Τα πέναλτι πρέπει να τα κάνεις γκολ, δεν αρκεί να σου τα δίνουν», τόνισε με νόημα ο Βιντσέντζο Μοντέλα, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως έχει διαφορετική νοοτροπία από πολλούς συναδέλφους του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: