Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Προπονητής της χρονιάς ο Φέργκιουσον!!

Προπονητής της χρονιάς στην Αγγλία ψηφίστηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από την ένωση επαγγελματιών προπονητών του Νησιού.

Προπονητής της χρονιάς ο Φέργκιουσον
Με έναν ακόμη προσωπικό τίτλο αποχαιρετάει τα γήπεδα ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ, όπου οδήγησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος στην ιστορία της, ο Σκοτσέζος τεχνικός αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς από την ένωση επαγγελματιών προπονητών του Νησιού. Έτσι, έγινε ο πρώτος που κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο για τέταρτη φορά.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παρέλαβε το βραβείο από τον τεχνικό της Γουέστ Χαμ, Σαμ Αλαρντάις και αστειευόμενος τόνισε ότι θα έπρεπε να το πάρει ο Στηβ Κλαρκ της Γουέστ Μπρομ, αφού κατάφερε να βάλει πέντε γκολ στην ομάδα του στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

«Το 5-5 είναι ένα σκορ που θα θυμούνται όλοι. Αυτό είναι σίγουρο» τόνισε και πρόσθεσε: Κάναμε φανταστική δουλειά και συγχαρητήρια στον αντίπαλο που διαχειρίστηκε τόσο σωστά το παιχνίδι».

Σε ό,τι αφορά τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, κορυφαίος προπονητής στην Τσάμπιονσιπ αναδείχθηκε ο Μάλκι Μακάι της Κάρντιφ, στην πρώτη κατηγορία ο Γκάρι Τζόνσον της Γέοβιλ και στη δεύτερη κατηγορία ο Μάρτιν Άλεν της Τζίλιγχαμ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: