Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Στο Λονδίνο για Μπενίτεθ ο Ντε Λαουρέντις!

Ξαφνικό ταξίδι στο Λονδίνο πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, «πυροδοτώντας» τις φήμες που θέλουν τον Ράφα Μπενίτεθ να διαδέχεται τον Βάλτερ Ματζάρι.

Στο Λονδίνο για Μπενίτεθ ο Ντε Λαουρέντις
Το περίμεναν οι περισσότεροι, αλλά επιβεβαιώθηκε μόλις το βράδυ της Κυριακής. Ο Βάλτερ Ματζάρι, μετά από τέσσερα πετυχημένα χρόνια στον πάγκο της Νάπολι, αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον και ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους «παρτενοπέι». Μια κίνηση που υποχρεώνει τους διοικούντες τον σύλλογο να αναζητήσουν και να εντοπίσουν τον διάδοχο του Ιταλού τεχνικού, με τον οποίο να ανοίξουν ένα νέα κύκλο επιτυχιών.

Η διοίκηση, ωστόσο, της Νάπολι φαίνεται πως γνώριζε τις προθέσεις του πρώην – πλέον – προπονητή της ομάδας, αφού, όπως αποκαλύπτουν οι ιταλικές εφημερίδες, έχει ήδη κάνει τις πρώτες, διερευνητικές επαφές με τους υποψήφιους διαδόχους του και δεν αποκλείεται, ακόμα και εντός της ημέρας, να ανακοινώσει τον… εκλεκτό της.

Η «Corriere dello sport» αποκαλύπτει πως ο πρόεδρος, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ταξιδεύει για το Λονδίνο, προκειμένου να συναντηθεί με τον Ράφα Μπενίτεθ και να έρθουν σε οριστική συμφωνία. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά, σύμφωνα με την εφημερίδα και απομένουν λεπτομέρειες ώστε ο αρραβώνας να εξελιχθεί σε… γάμο.

Η δήλωση που έκανε ο Ντε Λαουρέντις το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με την οποία θα γνωστοποιήσει το όνομα του νέου προπονητή μέσω του Twitter, ενισχύει την άποψη πως αυτός θα προέρχεται από ομάδα εκτός Ιταλίας.

Μένει να δούμε αν οι φήμες αυτές επιβεβαιωθούν και ο Ράφα Μπενίτεθ επιστρέψει στην Ιταλία για να αναλάβει τις τύχες της Νάπολι, μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τον πάγκο της ΊντερΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: