Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Καυκής: «Ψυχή και εμπειρία»

Η ψυχή και η εμπειρία του Ηλυσιακού μέτρησαν και κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία σε βάρος του Περιστερίου την τελευταία αγωνιστική, όπως δήλωσε στη SportDay ο Παναγιώτης Καυκής.

Καυκής: «Ψυχή και εμπειρία»
Ο Ηλυσιακός βρέθηκε για μία ακόμη χρονιά να παίζει την κατηγορία σε ένα ματς και στο τέλος χαμογέλασε. Η γλυκιά ήττα από το Περιστέρι «σφράγισε» την παραμονή του στην Α1 και ο Παναγιώτης Καυκής το αποδίδει στην ψυχή και την εμπειρία της ομάδας του.

«Ήταν πραγματικά μία πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς, παίζαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μετά το -12 κάναμε κατάθεση ψυχής, μαζέψαμε τη διαφορά και στο τέλος όλα κρίθηκαν από τη ρουλέτα των βολών. Για 38 λεπτά έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, για γερά νεύρα και πολλές εναλλαγές στο σκορ. Η εμπειρία μας ήταν ένα από τα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά, μαζί με το γεγονός ότι είχαμε περισσότερους παίκτες και περισσότερες λύσεις», δήλωσε ο 33χρονος γκαρντ.

Παράλληλα στάθηκε στην παρουσία του Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ομάδας για δύο ματς (με Ολυμπιακό και Περιστέρι), αλλά «… μας άλλαξε τη φιλοσοφία, μας ανέβασε ταχύτητα, μας έκανε πιο πιεστικούς και σε κάθε περίπτωση αλλιώς είναι να παίζεις με 200 σφυγμούς και αλλιώς με 50».

Δεν υπάρχουν σχόλια: