Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ξεκινά η εξέταση των φακέλων αδειοδότησης!!

Συνεδριάζει την Τρίτη 21/5 η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ προκειμένου να ξεκινήσει η εξέταση των φακέλων των ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Μέχρι την Παρασκευή οι αποφάσεις.

Ξεκινά η εξέταση των φακέλων αδειοδότησης
Η Επιτροπή Αδειοδότησης έχει καλέσει για την Τρίτη 21/5 τους υπευθύνους των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, καθώς και τους δικηγόρους τους, προκειμένου να ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία της αδειοδότησης. Θα εξεταστούν όσοι φάκελοι είναι χρονικά εφικτό, ενώ η συνέχεια θα δοθεί την Τετάρτη 22/5.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την Τρίτη έχουν σίγουρα κληθεί οι ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Βέροια, Παναθηναϊκός και Άρης, καθώς και η ΑΕΚ που είχε καταθέσει φάκελο αλλά πλέον είναι άνευ αντικειμένου.

Βάσει των όσων διέρρεαν από την ΕΠΟ, οι αποφάσεις σε πρώτο βαθμό είναι πολύ πιθανό να έχουν εκδοθεί μέχρι την Παρασκευή. Όσες δεν αδειοδοτηθούν θα προσφύγουν στο δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης, το οποίο αναμένεται να αποφανθεί αμέσως μετά τη λήξη των πλέι οφ, ώστε να δηλωθούν άμεσα στην UEFA οι ομάδες που θα μετάσχουν στις διοργανώσεις της. Δικαίωμα έφεσης (για ομάδες που θα εξασφαλίσουν την άδεια σε πρώτο βαθμό) έχει και ο εισηγητής-διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου.

Οι πληροφορίες για το ποιες ομάδες θα αδειοδοτηθούν και ποιες όχι, είναι συγκεχυμένες. Οι ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι έχουν πλήρεις φακέλους, ωστόσο οι μέχρι σήμερα διαρροές, κάνουν λόγο για 7-8 ομάδες που είχαν και εξακολουθούν να έχουν προβληματικούς φακέλους!

Θυμίζουμε πως όποια ΠΑΕ δεν αδειοδοτηθεί, θα αποκλειστεί από την Ευρώπη, ενώ θα μπορεί να αποκτήσει μόλις τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών, απεριόριστους Έλληνες κάτω των 24, ενώ δύναται να προχωρήσει επιπλέον και σε τέσσερις ανανεώσεις-επεκτάσεις συμβολαίων. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: