Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Γλύκος: "Πρέπει να δικαιώσουμε τον κόσμο μας "

Η καλύτερη απόκρουση της σεζόν επιλέχθηκε αυτή του Γλύκο στο παιχνίδι με τη Βέροια. Ο άσος του ΠΑΟΚ έπλεξε το εγκώμιο των Καρνέζη, Λοντίγκιν και αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του «δικέφαλου» στα πλέι οφ.
 «Ήταν λίγο περίεργη στιγμή. Πριν δω τη φάση στην τηλεόραση δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει. Μόλις κατάλαβα χάρηκα και είπα ότι ήταν μία πολύ καλή αντίδραση. Υπάρχουν κάποια στάνταρ για να παίξεις σε αυτά τα γήπεδα. Φοράς ειδικά παπούτσια και είσαι προετοιμασμένος ειδικά για να αγωνιστείς.
Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ταλέντο αλλά ορισμένες φορές δεν έχουν τη δυνατότητα να το δείξουν. Δυστυχώς έρχονται κάποιοι άλλοι πιο έμπειροι και τα νέα παιδιά δεν έχουν ευκαιρίες. Εγώ πήρα την ευκαιρία από τον κ. Δώνη και με σκληρή δουλειά κατάφερα να πάρω θέση βασικού.
Πιο πολύ δεν κοιτάω τη δική μου αντίδραση στην απόκρουση μου αλλά αυτή των συμπαικτών μου. Όλοι περιμένουν η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.
Ο Καρνέζης είναι παράδειγμα για κάθε τερματοφύλακα. Ήταν σε άσχημη κατάσταση αγωνιστικά, όμως κοίταξε μπροστά, δούλεψε σκληρά και κατάφερε να φτάσει εδώ που είναι. Ο Λοντίγκιν είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και δικαίως κλήθηκε στην Εθνική ομάδα.
Κανείς δεν περίμενε πριν την έναρξη των πλεϊ οφ ότι θα ξεκινούσαμε με δύο ήττες. Το θέμα δεν είναι να ψάξουμε βρούμε τι φταίει αλλά να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να δικαιώσουμε τον κόσμο μας και όσους μας πίστεψαν»

Δεν υπάρχουν σχόλια: