Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Συνεχίζει στη Μονακό ο Ρανιέρι!!

Προπονητής της Μονακό και την επόμενη χρονιά θα είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι, όπως αποκάλυψε ο Αθλητικός Διευθυντής των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεφ.

Συνεχίζει στη Μονακό ο Ρανιέρι
Η επιστροφή της Μονακό στην Λιγκ 1, σε συνδυασμό με τις τεράστιες οικονομικές δυνατότητες του ιδιοκτήτη της, οδήγησαν πολλούς στην εκτίμηση πως ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα αποτελέσει, σύντομα, «παρελθόν» από την ομάδα και στη θέση του θα προσληφθεί ένα «μεγαλύτερο» όνομα. Ο Αθλητικός Διευθυντής των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεφ, όμως, αποκαλύπτει πως πρόθεση της διοίκησης είναι να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Ιταλό τεχνικό.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από όσα πέτυχε τη φετινή χρονιά. Για το λόγο αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όσα ακούγονται περί αντικατάστασής του, δεν είναι αληθή», επισήμανε ο Ρώσος παράγοντας της Μονακό.

Η επιστροφή της Μονακό στην πρώτη κατηγορία σηματοδοτεί μια νέα εποχή, καθώς οι μεταγραφικές κινήσεις που αναμένεται να γίνουν, «χρίζουν» τους Μονεγάσκους ως το απόλυτο αουτσάιντερ, πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν. Πολλοί εκτιμούν πως ο Ρανιέρι δεν θα είναι σε θέση να διαχειριστεί τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν. Ο Βασίλιεφ είναι αντίθετος με αυτή την άποψη. «Ο Ρανιέρι έχει εργαστεί σε σπουδαίες ομάδες, έχοντας, σχεδόν πάντα, πολύ καλά αποτελέσματα. Θεωρούμε πως είναι πολύ έμπειρος και ικανός για να μας οδηγήσει στην πρώτη κατηγορία. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ο ιδανικός προπονητής για την νέα εποχή της Μονακό», ήταν η εκτίμηση του Βαντίμ Βασίλιεφ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: