Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Τα όνειρα του Ντι Νατάλε!!

Την πρόθεσή του να φτάσει στα 200 γκολ στη Serie A εξέφρασε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε σε συνέντευξή του στην «Gazzetta dello sport», ελπίζοντας πως θα αντέξει να παίζει για δύο ακόμα χρόνια.

Τα όνειρα του Ντι Νατάλε
Είναι 36 ετών, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο δείχνει πολύ νεώτερος. Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε για ακόμα μία χρονιά έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και με τα γκολ του βοήθησε την Ουντινέζε στο να πάρει ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι που ελπίζει να κάνει και την επόμενη χρονιά, όπως φάνηκε από όσα είπε στα μικρόφωνα της «Gazzetta dello sport».

«Η ηλικία μου είναι αρκετά μεγάλη, αλλά ακόμα νιώθω ενθουσιασμό όταν αγωνίζομαι. Μακάρι να με… κρατήσει το σώμα και το μυαλό μου και να συνεχίσω να παίζω στο ίδιο επίπεδο. Στόχος μου είναι να φτάσω στα 200 γκολ στην πρώτη κατηγορία. Χρειάζομαι ακόμα 24 τέρματα, οπότε ίσως χρειαστούν δύο σεζόν για να τα καταφέρω. Δεν μπορώ να εγγυηθώ πως θα μπορέσω να παίξω όπως φέτος, ωστόσο είμαι βέβαιος πως θα το παλέψω και θα συνεχίζω να βοηθάω την Ουντινέζε, τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ευρώπη», τόνισε ο ηγέτης της Ουντινέζε.

Με την απόδοσή του φέτος, ο Ντι Νατάλε θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στην εθνική Ιταλίας, παρά τα… χρονάκια του. «Έχω μιλήσει πολλές φορές με τον Τσέζαρε Πραντέλι και θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί είναι πολύ ειλικρινής, αλλά και ευγενικός με μένα. Σκοπός μου είναι να κερδίσω με την αξία μου μια κλήση στην εθνική και όχι να μου την… χαρίσουν. Δεν κρύβω πως όνειρό μου είναι να αγωνιστώ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μου απόδοση. Υπάρχουν πολλοί άξιοι νεαροί επιθετικοί, όμως κι εγώ μπορώ να διεκδικήσω θέση στην αποστολή. Αρκεί να συνεχίσω να διασκεδάζω παίζοντας ποδόσφαιρο. Όπως έκανα φέτος», σημείωσε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: