Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ανανεώνει με Μπάγερν ο Ριμπερί!!

Πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του μέχρι το 2017 είναι έτοιμη να καταθέσει η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου στον Φρανκ Ριμπερί, σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής «Bild».

Ανανεώνει με Μπάγερν ο Ριμπερί
Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του θριάμβου στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Μια δική του έμπνευση έδωσε την ευκαιρία στον Άριεν Ρόμπεν να πετύχει το δεύτερο γκολ της Μπάγερν Μονάχου, με το οποίο οι Βαυαροί κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο Φρανκ Ριμπερί αναμένεται να… εξαργυρώσει την τελική πάσα που έδωσε με ένα νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής «Bild» η διοίκηση της Μπάγερν είναι έτοιμη να προτείνει την επέκταση του συμβολαίου του Γάλλου μέχρι το 2017, με αυξημένες αποδοχές. Με τον τρόπο αυτό οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να επιβραβεύσουν τον Ριμπερί για όσα έχει πετύχει με τη φανέλα της ομάδας, αλλά και να εξασφαλίσουν πως ο παίκτης θα μείνει στο Μόναχο όσο εκείνοι το επιθυμούν.

Αν η πληροφορία επιβεβαιωθεί, οι ευρωπαϊκές ομάδες που ενδιαφέρονταν για τον Φρανκ Ριμπερί καλούνται να ψάξουν… αλλού για ενίσχυση, αφού ο Γάλλος διεθνής δύσκολα θα παραχωρηθεί από τους πρωταθλητές Ευρώπης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: