Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Κρίσιμη μάχη στην ΕΠΟ...

Δεκατρείς υποθέσεις του ΑΡΗ συζητούνται σήμερα στο διαιτητικό της ΕΠΟ.
Κρίσιμη μάχη στην ΕΠΟ Μια νέα διορία ζήτησε από την ΕΠΟ ο ΑΡΗΣ που ποντάρει σήμερα σε νέες αναβολές.
Τα τρία πρώτα θέματα που θα απασχολήσουν τον Δημήτρη Ηλιάδη, κατά δήλωση του ίδιου είναι οι συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές, η δρομολόγηση του άρθρου 99 και ο σχεδιασμός της νέας ομάδας.
Πρώτο στην ατζέντα έρχεται το κομμάτι των οφειλών προς τους πρώην παίκτες που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις αφού το μεσημέρι είναι προγραμματισμένες να εκδικαστούν στο διαιτητικό της ΕΠΟ, από αναβολή, δέκα υποθέσεις (Μενδρινός, Γκαρσία, Καστίγιο, Φατί, Σανκαρέ, Ντίκο, Πρίττας, Καπετάνος, Γλυκός, Κοτταρίδης). Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι των παικτών εμφανίζονται αρνητικοί στο να συναινέσουν σε νέα αναβολή (έχουν δοθεί εννιά λένε) και θα πιέσουν να συζητηθούν οι υποθέσεις.

Ο πιο μεγάλος κίνδυνος πάντως είναι από τους Κουλουχέρη, Σηφάκη και Τόχα για τους οποίους αναμένεται η έκδοση της απόφασης, δηλαδή η ποινή αφαίρεσης βαθμών αφού έχουν φτάσει στο τελευταίο στάδιο.
Για το θέμα αυτό υπήρξε χθες και νέα τηλεφωνική επαφή με τον Γιώργο Σαρρή από τον οποίο ζητήθηκε μια νέα διορία (δηλαδή αναβολή στις σημερινές υποθέσεις) ώστε αρχίσουν εκ νέου οι επαφές ή όπως έλεγε χαρακτηριστικά χθες ο Χρήστος Γρόλλιος: «από το σημείο που είχαμε σταματήσει πριν από δυο μήνες».
Πάντως ο Ηλιάδης δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα ούτε σήμερα αφού κάτι τέτοιο δεν κρίνεται απαραίτητο μετά την επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ.
Εφόσον τελικά δοθεί νέα αναβολή που θα σηματοδοτεί και άτυπη παράταση από την ΕΠΟ, οι κίτρινοι θα έχουν ένα χρονικό περιθώριο να έρθουν σε συμφωνία με τους παραπάνω παίκτες και να γλιτώσουν από ένα μεγάλο βραχνά. allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: