Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Τέλος ο Μαρτίνεθ από τη Γουίγκαν!!

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα γνωστοποίησε ο προπονητής της Γουίγκαν, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του Ισπανού πιθανολογείται πως θα είναι η Έβερτον.

Τέλος ο Μαρτίνεθ από τη Γουίγκαν
Κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας, επικρατώντας με 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι, σε έναν αξέχαστο τελικό. Στο πρωτάθλημα, όμως, δεν κατάφερε να κρατήσει τη Γουίγκαν στην Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που ενδέχεται να έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος έκανε γνωστή την επιθυμία του στη διοίκηση του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού Τύπου, ο Μαρτίνεθ συναντήθηκε με τους ανθρώπους της διοίκησης της Γουίγκαν και τους ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από το σύλλογο. Όπως ήταν φυσικό, έγινε μια προσπάθεια να μεταπειστεί ο Ισπανός τεχνικός, αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο κατέστη αδύνατο.

Φήμες θέλουν τον Μαρτίνεθ να συνεχίζει την καριέρα του στα αγγλικά γήπεδα, αφού η Έβερτον, μετά τη μετακόμιση του Ντέιβιντ Μόγιες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Ισπανό. Αναμένονται εξελίξεις εντός των προσεχών ημερών. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: