Τρίτη 28 Μαΐου 2013

«Οι ξανθές έλκουν λίγο παραπάνω τους άνδρες»

Αυτό το διαφορετικό που ψάχνουμε όλοι… Αυτό που μας έλκει λίγο παραπάνω… Αυτό το ξανθό όπως μας λέει η Έφη Μίχου.

«Οι ξανθές έλκουν λίγο παραπάνω τους άνδρες»
Μοντέλο, ραδιοφωνική παραγωγός και ξανθιά! Η Έφη Μίχου μας καθηλώνει και απαντά στα ανέκδοτα για τις ξανθιές με τον δικό της τρόπο.

Η Έφη Μίχου κάνει «χαζό» τον Μιχάλη Ηλιού:

-Τι είναι προτιμότερο να διαθέτει μια γυναίκα. Μυαλό ή ομορφιά;


«Ο συνδυασμός και των δύο. Αν κοιτάξεις γύρω σου θα δεις πολύ όμορφες γυναίκες που δεν έχουν όμως αυτό το κάτι. Κάνουν επαναλαμβανόμενα λάθη, δεν έχουν αυτοεκτίμηση, κατατάσσουν τον εαυτό τους χαμηλότερα. Μια γυναίκα όμως με μυαλό και ομορφιά που ξέρει τι θέλει από τη ζωή και τα διεκδικεί είναι πράγματι αξιοθαύμαστη. Και σπανίζει αυτό το είδος γυναίκας».

-Κεφάλαιο φιλίες γυναικών. Θα πρόδιδες την καλύτερη σου φίλη για έναν άνδρα;

«Όχι. Έχω πάρει πολλές αρχές και ηθικούς κώδικες από πολύ μικρή ηλικία και είμαι ευγνώμων για αυτό στους γονείς μου. Δεν έχω μάθει να παίζω με ανθρώπους. Για να είναι κάποια φίλη μου, δεδομένου ό,τι κάνω πολύ δύσκολα φίλες, σημαίνει πως την σέβομαι και την θαυμάζω όντως σαν προσωπικότητα. Δεν θα ήθελα με τίποτα να την χάσω από την ζωή μου για έναν άνδρα. Άλλωστε οι υγιείς σχέσεις προέρχονται από υγιείς καταστάσεις».

-Ξανθιά, δυναμική και πολλά, πολλά άλλα. Αλήθεια σε ενοχλούν τα ανέκδοτα για τις ξανθιές και τι έχεις να πεις για αυτά;

«(Γέλια). Όχι βέβαια γελάω και εγώ με αυτά. Απλά οι ξανθιές χτυπιούνται από κάποιες γιατί είμαι σίγουρη πως από γυναίκες ξεκίνησαν αυτά τα ανέκδοτα. Γιατί όπως και να το κάνεις, έλκουν λίγο παραπάνω τους άνδρες. Όπως και να το κάνουμε, ανατρέχοντας δεκαετίες πίσω, το ξανθό πάντα απέπνεε έναν ιδιαίτερο ερωτισμό».

-Το δυνατό σου σημείο που είναι; Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες πάνω σου;

«Χμμ… Θα έλεγα τα μάτια μου και τα χείλη μου. Ίσως γιατί είμαι πολύ εκφραστική η ίδια ως άνθρωπος και δεν αφήνω περιθώρια να μου πουν κάτι άλλο. Κάποιοι άλλοι, πιο τολμηροί προσέχουν τα πόδια μου».

-Γυμνή φωτογράφιση θα έκανες ή μπα;

«Έχω κάνει σέξι φωτογράφιση. Γυμνή όμως δεν ξέρω αν θα έκανα. Δεν μου αρέσει. Λέω όχι και ξαφνικά να ανοίξεις ένα περιοδικό και να με δεις γυμνή. Αν ήταν κάτι καλαίσθητο και έβγαινε ένα αποτέλεσμα διόλου σεξιστικό αλλά artistic, ναι θα την έκανα».

-Πιστεύεις πως τα μοντέλα τραβούν τους ποδοσφαιριστές ή το αντίθετο;

«Δεν ξέρω. Απλά επειδή και στα 2 επαγγέλματα, άνθρωποι μικρής ηλικίας τυγχάνουν της αναγνωρισιμότητας και των απολαβών της που δεν είναι ευκαταφρόνητες για τα σημερινά δεδομένα. Τα οικονομικά εννοώ. Ίσως αυτό είναι κάτι κοινό και φέρνει ποδοσφαιριστές και μοντέλα πιο κοντά. Αλλά γενικά θεωρώ πως είναι ένα παλαιό πρότυπο που ακολουθείται ακόμα και σήμερα, έτσι χωρίς λόγο. Εθιμοτυπικά (γέλια)».

-Αν θα άλλαζες ομάδα για κάποιον ποδοσφαιριστή, ποιος θα ήταν αυτός;

«Κανείς. Δεν προδίδω τα πιστεύω μου για κανέναν! Αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω. Απόλυτη πολύ ε;».

-Ποιος είναι ο ποιος σέξι αθλητής κατά την γνώμη σου;

«Βαλντέζ! Αποπνέει έναν ερωτισμό που πολλοί θα ζήλευαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: