Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ψάχνεται για προπονητικό ο Αλαφούζος!!

Τις διαδικασίες ανεύρεσης ή δημιουργίας νέου προπονητικού κέντρου επισπεύδει ο Γιάννης Αλαφούζος για τον Παναθηναϊκό μετά το ύψος του ενοικίου που ζήτησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης για την Παιανία.

Ψάχνεται για προπονητικό ο Αλαφούζος
Η παραμονή του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας αποτελεί πλέον μία πανάκριβη πολυτέλεια. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης αξίωσε από τον Γιάννη Αλαφούζο 1,2 εκατ. ευρώ ως ενοίκιο για τη χρήση των εγκαταστάσεων την επόμενη σεζόν (φέρεται να είχε αρχικές απαιτήσεις 1,8 εκατ. ευρώ και μετά τη μείωση των απαιτήσεών του κατά 600.000 ευρώ δεν το συζητά για περαιτέρω «έκπτωση»), ποσό που είναι δυσβάσταχτο για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ.

Από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Παναγόπουλο, τέθηκε ακόμη και θέμα αγοράς των εγκαταστάσεων της Παιανίας, αλλά το ποσό που ζήτησε η οικογένεια Βαρδινογιάννη κρίθηκε υπερβολικό.

Η συμφωνία που έγινε προ ημερών για παραμονή στο προπονητικό κέντρο την ερχόμενη σεζόν έγινε ουσιαστικά κατ’ ανάγκη, προκειμένου να συμπεριληφθεί στο φάκελο για την αδειοδότηση της ΠΑΕ. Όμως φαίνεται πως η απόφαση να αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από την Παιανία πριν ολοκληρωθεί η επόμενη σεζόν είναι οριστική και ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για την επόμενη μέρα.

Αυτό περιλαμβάνει σε πρώτη φάση ενοικίαση εγκαταστάσεων και εν συνεχεία δημιουργία προπονητικού κέντρου, αν και κάτι τέτοιο έχει πολύ μεγάλο κόστος. Πάντως οι «πράσινοι» σκέφτονται ότι αν είναι να πληρώνουν κάθε χρόνο 1,2 εκατ. ευρώ για ενοίκιο, μπορούν να συγκεντρώσουν αυτά τα ποσά και σε λίγα χρόνια να έχουν δικό τους προπονητικό κέντρο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: