Τρίτη 28 Μαΐου 2013

«ΚΑΙ γήπεδο ΚΑΙ πρωτάθλημα η ΑΕΚ»!

Την πρόθεση να φτιάξει μια ΑΕΚ που θα… σαρώσει τα πάντα επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όπως μετέφερε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, σε εκδήλωση στο Ζάππειο ο «τίγρης» προανήγγειλε και γήπεδο και πρωτάθλημα

«ΚΑΙ γήπεδο ΚΑΙ πρωτάθλημα η ΑΕΚ»!
Μέχρι να επιστρέψει και με τη βούλα στα κοινά της ΑΕΚ (με την εκλογή του ψηφοδελτίου που στηρίζει στην Ερασιτεχνική) ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν τοποθετείται δημοσίως για τα σχέδια του σχετικά με την «Ένωση».

Στο περιβάλλον του ωστόσο δεν κρύβει πόσο μεγαλεπήβολα είναι και πόσο μακριά φτάνουν.

Σε εκδήλωση, λοιπόν, του Συνδέσμου Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών στο Ζάππειο (όπου βρέθηκε μάλιστα και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με τον οποίο είχε εγκάρδιες συνομιλίες) ο «τίγρης» δεν απέφυγε ν’ απαντήσει σε σχόλια για την ΑΕΚ.

Σε ερωτήματα, δε, για το αν η νέα ομάδα που προετοιμάζεται θα δώσει βάρος στην επιστροφή στην έδρα της ή στους τίτλους, ήταν ξεκάθαρος: «ΚΑΙ γήπεδο ΚΑΙ πρωτάθλημα. Αυτό θα γίνει με την ΑΕΚ, να είσαστε σίγουροι».

Ο Μελισσανίδης, πάντως, αποτέλεσε τον κύριο πόλο της βραδιάς και στα υπόλοιπα θέματα -αυτά γύρω απ’ την εμπορία πετρελαιοειδών- ενώ με δική του πρωτοβουλία φέρεται να κλείστηκε και σχετικό ραντεβού με τον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: