Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Απέρριψε την Πόρτο για Σίτι ο Πελεγκρίνι!!

Πρόταση της Πόρτο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας απέρριψε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του.

Απέρριψε την Πόρτο για Σίτι ο Πελεγκρίνι
Άργησε η Πόρτο…

Ο μάνατζερ του Μανουέλ Πελεγκρίνι επιβεβαίωσε πως οι «δράκοι» έκαναν κρούση για την απόκτηση του Χιλιανού προπονητή, ωστόσο εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι», αφού τους είχε προλάβει η πρόταση από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο πρώην τεχνικός της Μάλαγα βρίσκεται πολύ κοντά στον πάγκο των «πολιτών» και είναι πολύ πιθανό τις προσεχείς ημέρες να κλείσει και οριστικά. Έτσι, οι Πορτογάλοι που αναζητούν νέο προπονητή τους, μετά το «διαζύγιο» με τον Βίτορ Περέιρα, μάλλον θα πρέπει να ψάξουν άλλες περιπτώσεις.

«Ναι, είναι αλήθεια πως η Πόρτο έκανε πρόταση για τον Μανουέλ. Υπήρξε επαφή με την ομάδα, που είναι πραγματικά ένας σπουδαίος ευρωπαϊκός σύλλογος, με εξαιρετικό πρόεδρο και πολύ ωραίο πρότζεκτ. Το πρόβλημα είναι πως είχαμε ξεκινήσει συζητήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι νωρίτερα. Είναι πολύ δύσκολο να δούμε τον Μανουέλ στον πάγκο της Πόρτο. Εάν η πρόταση είχε γίνει νωρίτερα, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά τώρα», ανέφερε ο Χέσους Μαρτίνεθ και συνέχισε:

«Το θέμα δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά με το γεγονός πως ο Μανουέλ έχει δώσει ήδη το λόγο του στους ιδιοκτήτες της Σίτι για να αναλάβει την ομάδα».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: