Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ανανεώνει ο Λίνο, προς παραμονή ο Ολίσε!!

Στην ανανέωση του συμβολαίου του Λίνο φαίνεται πως προσανατολίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σύντομα αρχίζουν οι συζητήσεις για την ανανέωση του δανεισμού του Σέκου Ολίσε.

Ανανεώνει ο Λίνο, προς παραμονή ο Ολίσε
Σύμφωνα με τα «Σπορ του Βορρά» οι διοικούντες τον δικέφαλο του βορρά, βλέπουν με καλό μάτι το να παραμείνει ο 36χρονος αμυντικός για έναν ακόμη χρόνο, καθώς με την εμπειρία που διαθέτει μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις. Το ίδιο επιθυμεί και ο παίκτης που περνάει υπέροχα τα τελευταία τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και στην πρώτη επαφή που υπήρξε φάνηκε ότι υπάρχει κοινή θέληση για ανανέωση του συμβολαίου του, χωρίς το οικονομικό να παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο.

Από εκεί και έπειτα, αλλαγή πλεύσης παρατηρείται και στο θέμα της παραμονής του Σέκου Ολίσε. Ο ακραίος μεσοεπιθετικός ήταν με το ένα πόδι στην έξοδο, όμως οι τελευταίες του εμφανίσεις έχουν ανεβάσει τις μετοχές του, με αποτέλεσμα οι διοικούντες να σκέφτονται εκ νέου το θέμα της παραμονής του. Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα πάντα, οι συζητήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην οποία ανήκει και έχει αποκτηθεί ως δανεικός θα αρχίσουν άμεσα με στόχο την ανανέωση του δανεισμού του για ένα ακόμα χρόνο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: