Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Δεν θέλει Φιορεντίνα ο Γιλμάζ!!

Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατασαράι εξέφρασε ο Μπουράκ Γιλμάζ, μιλώντας σε δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο γάμο της αδελφής του.

Δεν θέλει Φιορεντίνα ο Γιλμάζ
Θεωρείται ένας από τους πιο ενδιαφέροντες επιθετικούς της Ευρώπης. Με τη φανέλα της Γαλατασαράι κατάφερε να διακριθεί τόσο στο τουρκικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Οι εμφανίσεις του κίνησαν τον ενδιαφέρον της Φιορεντίνα, οι άνθρωποι της οποίας φέρονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα μεγάλο ποσό προκειμένου να τον φέρουν στη Φλωρεντία. Ο Μπουράκ Γιλμάζ, όμως, δεν ασχολείται με τα μεταγραφικά σενάρια, όπως φάνηκε από όσα είπε σε δημοσιογράφους στο παρασκήνιο του γάμου της αδελφής του.

«Με τη φανέλα της Γαλατασαράι έγινα γνωστός στην Ευρώπη και στόχος μου είναι να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ίδια επιτυχία. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα, η οποία καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Συνεπώς κάθε μεταγραφικό σενάριο που εμπλέκει εμένα, δεν με αφορά και δεν με απασχολεί. Εγώ θα μείνω στη Γαλατασαράι, όσα κι αν ακούγονται ή γράφονται», τόνισε ο Γιλμάζ.

Ακόμα και μια πρόταση που θα προερχόταν από τη Φιορεντίνα αφήνει αδιάφορο τον Τούρκο επιθετικό. «Δεν θέλω να πάω στη Φιορεντίνα! Δεν θεωρώ πως αυτό θα ήταν ένα βήμα στην καριέρα μου. Η Γαλατασαράι είναι μεγαλύτερη και σημαντικότερη ομάδα από την Φιορεντίνα. Για ποιο λόγο, λοιπόν, να πάω εκεί. Στην Φλωρεντία μπορεί να πάω, αλλά μόνο για διακοπές», τόνισε με ειρωνικό ύφος ο Μπουράκ Γιλμάζ, αποκλείοντας κάθε περίπτωση μετακίνησής του στην ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: