Τρίτη 28 Μαΐου 2013

«Παίκτες για όλες τις θέσεις»

Στο τέλος της εβδομάδας (Πέμπτη ή Παρασκευή) θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Μίτσελ, ο οποίος έχει κάνει τις επαφές του και θα ενημερώσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα αποτελέσματά τους.

«Παίκτες για όλες τις θέσεις»
Το προφίλ των ποδοσφαιριστών που ψάχνει για τον Ολυμπιακό έχει εξηγήσει ο Μίτσελ στις επαφές που έχει με Ισπανούς μάνατζερ για την ενίσχυση της ομάδας το φετινό καλοκαίρι.

«Παίκτες για όλες τις θέσεις», ήταν το μήνυμα του 50χρονου τεχνικού και αυτό είναι κάτι που είχε πει σε μία δήλωσή του πριν από λίγο καιρό.

Αυτό δείχνει ότι δεν ψάχνει μόνο για ακραίο φορ, τερματοφύλακα και δύο χαφ (έναν αμυντικογενή και έναν επιθετικογενή).

Σύμφωνα με όσα γράφει ο «Γαύρος», ο Ισπανός ψάχνει για έναν κεντρικό αμυντικό, έναν καθαρόαιμο φορ και ακραίο μπακ.

Ο Μίτσελ θέλει να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο, αφού μέσα στο καλοκαίρι δεν αποκλείεται να «σκάσουν» προτάσεις για παίκτες που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ των Πειραιωτών και έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων (Τζεμπούρ, Μήτρογλου, Μανωλάς, Σιόβας κ.α.).

Ο Ισπανός αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα στο τέλος της εβδομάδας (Πέμπτη ή Παρασκευή) και θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο θα ενημερώσει για τις επαφές που είχε όλο αυτό το διάστημα στην πατρίδα του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο Χουάνχο Λορένθο έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους και από την Ισπανία προκύπτει πως θα προσπαθήσει να φέρει τον Πέδρο Λεόν (με κανονική μεταγραφή ή με τη μορφή δανεισμού).

Είναι πιθανό οι Πειραιώτες να τον αποκτήσουν τον 26χρονο χαφ με τη μορφή δανεισμού, διατηρώντας οψιόν για την αγορά του το επόμενο καλοκαίρι.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το οικονομικό, αφού ο παίκτης έχει υψηλό κασέ και φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ! Δηλαδή, δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, αλλά ο Μίτσελ θα την παλέψει και να προσθέσει ένα «όπλο» στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: