Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο Μαρτίνεθ, ο Σουμ κι ο… Ολυμπιακός!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μία επισήμανση στο sport-fm.gr για τον προπονητή που φέρεται να θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ.

Ο Μαρτίνεθ, ο Σουμ κι ο… Ολυμπιακός!
• Δεν μπορώ να γνωρίζω αν ευσταθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται σοβαρά να προσλάβει στην τεχνική ηγεσία του τον Ισπανό Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, προπονητή της Λεβάντε.

• Αλλά αν είναι όντως έτσι, η περίπτωση μου θυμίζει τον…Σουμ και τον Παναθηναϊκό! Όπως, δηλαδή, τότε, το 2003, ο ΠΑΟ είχε πάρει προπονητή το Σουμ, λίγους μήνες αφότου από τον πάγκο της Μακάμπι Χάϊφα είχε περάσει τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι και τώρα ο ΠΑΟΚ πάει να πάρει τον προπονητή, που λίγους μήνες πριν απέκλεισε από τον πάγκο της Λεβάντε τον Ολυμπιακό από το Γιουρόπα Λιγκ!

• Εντάξει, δεν είναι και τόσο ποδοσφαιρικά…ορθόδοξο το όλο σκεπτικό (να πάρουμε αυτόν που κέρδισε τον Ολυμπιακό), αν ισχύει-που τουλάχιστον επικοινωνιακά είμαι βέβαιος ότι το μετράνε στον ΠΑΟΚ, όπως το είχαν μετρήσει και τότε στον ΠΑΟ. Και βεβαίως μετράει εξίσου (και παραπάνω) ότι ο Μαρτίνεθ έχει πολύ χαμηλό κασέ (πέρσι ζητούσε από τον Ολυμπιακό λιγότερο από 300 χιλ. Ευρώ ετησίως). Όπως είχε κι ο Σουμ…

• Αλλά πλάκα πλάκα, τότε η…φοβερή ιδέα είχε δουλέψει για τον Παναθηναϊκό, που έστω με τη βοήθεια της περιβόητης απόφασης του Δούρου, όταν χαρίστηκε στον Κυργιάκο, είχε κατακτήσει άμα λάχει το νταμπλ! Τον έδιωξαν αμέσως μετά κακήν κακώς τον άνθρωπο, αλλά το νταμπλ το πήραν.

• Λέτε να ζηλέψουν και στον ΠΑΟΚ;… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: