Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Κερδίζει πόντους ο Μισίμοβιτς!!

Όλο και πιο «ζεστά» φαίνεται πως εξετάζουν στον Ολυμπιακό όσο περνούν οι μέρες το ενδεχόμενο να ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωση του Βόσνιου μέσου, Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς.

Κερδίζει πόντους ο Μισίμοβιτς
Ο 31χρονος, είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει στο δημιουργικό κομμάτι και στην ΠΑΕ συγκεντρώνουν συνεχώς πληροφορίες για τη περίπτωσή του από τη πρώτη στιγμή που προτάθηκε. Για να προχωρήσει πάντως η υπόθεση θα πρέπει να μείνει ελεύθερος ο Βόσνιος μέσος από την Γκουίζχου, ομάδα που αγωνίζεται στην Κίνα. Ο Μισίμοβιτς είναι αισιόδοξος ότι θα μπορέσει να μείνει ελεύθερος, ενώ το άλλο στοιχείο που θα κρίνει την μεταγραφή του, είναι να έχει λογικές απαιτήσεις στο οικονομικό.

Η επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη για να παίξει ποδόσφαιρο είναι δεδομένη ωστόσο για να ασχοληθεί ουσιαστικά ο Ολυμπιακός μαζί του, θα πρέπει να ρίξει αρκετά το κασέ του, που αυτή τη στιγμή στην Κίνα ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια Ευρώ ετησίως. Πολλά πάντως για τον Μισίμοβιτς θα ξεκαθαρίσουν αυτή την εβδομάδα, οπότε και θα υπάρξει η καθοριστική σύσκεψη στην Πλατεία Αλεξάνδρας για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις παικτών. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: