Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Χάτσερ: «Θα είμαι ΠΑΟΚ μια ζωή»

Με ένα γράμμα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον ΠΑΟΚ ο Γουίλιαμ Χάτσερ, δήλωσε συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει.

Χάτσερ: «Θα είμαι ΠΑΟΚ μια ζωή»
Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποχαιρέτησε, τουλάχιστον για το καλοκαίρι, τον ΠΑΟΚ, ο Γουίλιαμ Χάτσερ. Ο Αμερικανός γκαρντ μέσω ενός γράμματος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους ανθρώπους της ομάδας για τη στήριξη που του παρείχαν ακόμη και στις δύσκολες στιγμές, έκρινε πετυχημένη τη φετινή πορεία, ενώ δήλωσε οπαδός του ΠΑΟΚ και τόνισε πως επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα.

Αναλυτικά το γράμμα:

«Πρώτα από όλα, θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ για μια εκπληκτική εμπειρία και σεζόν. Όλα τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην ομάδα, από τον Πρόεδρο, την Διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες, με αποδέχτηκαν σαν άνθρωπο και σαν παίκτη από την πρώτη μέρα που πάτησα στην Θεσσαλονίκη. Θα αγαπώ όλες τις φιλίες και τις σχέσεις που έκανα στη διάρκεια της παρουσίας μου στην Ελλάδα και ελπίζω να τους δω όλους ξανά μια μέρα. Η ομάδα μας έκανε μαζί ένα ταξίδι εννέα μηνών, με εξαιρετικά σκληρή δουλειά και αφοσίωση από όλους που αναμείχθηκαν. Κερδίσαμε κάποια μεγάλα παιχνίδια, χάσαμε κάποια άλλα με σκληρό τρόπο, αλλά συνολικά αυτό που καταφέραμε, νομίζω ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες του καθενός.

Οι δεσμοί και η αγάπη που είχαμε μεταξύ μας εγώ και οι συμπαίκτες μου ήταν τόσο δυνατοί που νιώσαμε ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε τα πάντα μαζί. Πιστέψαμε ότι σε κάθε παιχνίδι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη! Το τεχνικό τιμ έκανε εξαιρετική δουλειά, βγάζοντας το καλύτερο δυνατό αυτής της ομάδας. Ακόμα κι όταν ήταν αρκετά σκληροί με μας ορισμένες φορές, ξέραμε όλοι ότι αυτό είναι το καλύτερο για μας σαν ομάδα.

Προσωπικά, θέλω να πω ευχαριστώ στους προπονητές μου, γιατί πάντα πίστευαν σε μένα και ήταν δίπλα μου στις πιο δύσκολες στιγμές μου στη διάρκεια της σεζόν. Είχα κάποια σκαμπανεβάσματα αυτόν τον χρόνο και το μόνο πράγμα που με κράτησε μέσα σε αυτές τις στιγμές ήταν η εμπιστοσύνη των προπονητών και των συμπαικτών μου. Δέχτηκα αρκετή κριτική από ανθρώπους εκτός της ομάδας, όταν δεν έπαιζα και τόσο καλά, αλλά οι προπονητές μου, ποτέ δεν με παράτησαν και γι' αυτό είμαι εξαιρετικά ευγνώμων. Είχα την ευκαιρία να δείξω τι τύπος παίκτη πραγματικά είμαι.

Κλείνοντας, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους που μας υποστήριξαν όλη την χρονιά. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι. Πιστεύω ότι είναι από τους πιο πιστούς στην Ελλάδα. Παρόλο που δεν τελειώσαμε όπως θα θέλαμε, συνολικά η χρονιά ήταν μια τεράστια επιτυχία και ένα βήμα στην σωστή κατεύθυνση με το σκεπτικό ότι τώρα χτίζεται η ομάδα για το μέλλον. Τώρα είναι ώρα για καλοκαιρινές διακοπές και ξεκούραση. Σχεδιάζω να απέχω ένα διάστημα για να απολαύσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου και μετά θα επιστρέψω στη δουλειά για να γίνω καλύτερος παίκτης. Ελπίζω αυτή να μην είναι η τελευταία φορά που οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα ακούσουν κάτι από μένα, αλλά ότι και να συμβεί, θα είμαι πάντα ΠΑΟΚ για μια ΖΩΗ
!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: