Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Τα «βρίσκει» με Βερόνα για Μόρα!!

Σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκονται οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με την Βερόνα για την παραχώρηση του Βαγγέλη Μόρα, τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις.

Τα «βρίσκει» με Βερόνα για Μόρα
Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί βασικό στόχο του Γιάννη Αναστασίου για την κάλυψη του «κενού» που έχει δημιουργηθεί στα μετόπισθεν, όμως το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα, αποτελούσε το «αγκάθι» στις όποιες διαπραγματεύσεις για την επιστροφή του. Πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος, μιλώντας στον NovaΣπορ Fm, αρνήθηκε την οποιαδήποτε επαφή με τους «πράσινους», λόγω του ότι δεσμεύεται με την Βερόνα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες όμως, ο Παναθηναϊκός δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση. Ίσα-ίσα που με συνεχόμενες επαφές με την διοίκηση της ομάδας του Μόρα, είναι πολύ κοντά στο να τον αποκτήσει! Η θέληση του παίκτη για επιστροφή στην Ελλάδα είναι δεδομένη, οπότε αν οι «πράσινοι» πάρουν την αδειοδότηση, θα φουλάρουν για να συμφωνήσουν οριστικά με την Βερόνα που τον παραχωρεί με ένα ποσό που είναι στις δυνατότητες της ομάδας να δώσει.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: