Τρίτη 28 Μαΐου 2013

«Στάθηκα με αξιώσεις στην Πρέμιερ Λιγκ»

Ικανοποιημένος από την παρουσία του στη Φούλαμ δήλωσε πως είναι ο Ούρμπι Εμάνουελσον στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αποκαλύπτοντας πως πραγματοποίησε ένα παιδικό όνειρό του.

«Στάθηκα με αξιώσεις στην Πρέμιερ Λιγκ»
Αποκτήθηκε από τη Μίλαν ως δανεικός τον περασμένο Ιανουάριο και μετά από μια σύντομη περίοδο προσαρμογής, κατάφερε να αποδώσει πολύ καλά, βοηθώντας τη Φούλαμ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Ο Ούρμπι Εμάνουελσον κλήθηκε να κάνει έναν απολογισμό της παρουσίας του στην αγγλική ομάδα και έδειξε ικανοποιημένος από όσα πέτυχε.

«Πιστεύω πως κατάφερα να προσαρμοστώ γρήγορα στο αγγλικό πρωτάθλημα και έδειξα πως μπορώ να σταθώ με αξιώσεις στην Πρέμιερ Λιγκ. Από μικρός είχα ένα όνειρο, να παίξω ποδόσφαιρο στην Αγγλία. Τον Ιανουάριο μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπληρώσω το όνειρο αυτό και φρόντισα να μην πάει χαμένη. Θεωρώ πως πήγα πολύ καλά και δικαίωσα αυτούς που με ήθελαν», είπε στην ιστοσελίδα της Φούλαμ ο Ολλανδός ακραίος αμυντικός.

Ο Εμάνουελσον είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής με παρουσία στο Καμπιονάτο. Πόσο τον δυσκόλεψε το αγγλικό πρωτάθλημα; «Έχω αγωνιστεί στην Ολλανδία και την Ιταλία, έχω συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι τελείως διαφορετικό. Οι παίκτες εδώ παίζουν πολύ δυνατά, πολύ γρήγορα, αλλά έχουν και καλή τεχνική. Θα έλεγα πως η φετινή εμπειρία μου θα με ωριμάσει πολύ. Ήταν ένα σπουδαίο μάθημα για μένα», είπε χαρακτηριστικά ο Εμάνουελσον.

Ο παίκτης ανήκει στη Μίλαν, στην οποία αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι. Ο ίδιος δεν δείχνει πρόθυμος να αποκαλύψει τις δικές του επιθυμίες. «Ήξερα πως η παρουσία μου στη Φούλαμ θα ήταν σύντομη και πως θα έπρεπε να επιστρέψω στο Μιλάνο. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και σκοπεύω να τιμήσω το συμβόλαιό μου», τόνισε ο Ούρμπι Εμάνουελσον, χωρίς να αποκαλύπτει αν ήταν στο μυαλό του η επέκταση του δανεισμού του στη Φούλαμ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: