Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Δηλώσεις με νόημα από «Ίμπρα»

Σε έμμεση επιβεβαίωση της φήμης που τον ήθελε να ζητά να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, προχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μιλώντας σε Γάλλους δημοσιογράφους.

Δηλώσεις με νόημα από «Ίμπρα»
Η είδηση κυκλοφόρησε το βράδυ της Κυριακής και προκάλεσε αίσθηση σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Σύμφωνα με το ιταλικό «Sky» ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συναντήθηκε με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν και ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Αφορμή στάθηκε η σχεδόν βέβαιη μετακίνηση του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Παριζιάνων από τον Λεονάρντο κάνει ακόμα πιο δύσκολη την παραμονή του Σουηδού στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο ίδιος ο «Ίμπρα» μίλησε σε Γάλλους δημοσιογράφους και δεν έκρυψε πως η επικείμενη αποχώρηση του Αντσελότι τον έχει προβληματίσει πολύ. «Δεν θέλω να φύγει ο Αντσελότι. Έχω συνεργαστεί με πολλούς προπονητές, αλλά ο Κάρλο είναι μοναδικός. Ξέρει να κρατά τις ισορροπίες, ενώ και η δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα είναι καταπληκτική. Για εμένα που έχω μάθει την στρατιωτική πειθαρχία του Μουρίνιο ή του Καπέλο, το να συνεργάζομαι με τον Κάρλο είναι κάτι το μοναδικό.

Οι σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές είναι απίστευτες. Όλοι τον λατρεύουν, γιατί είναι πολύ γλυκός και ήρεμος και ξέρει να μεταδίδει το αίσθημα ευθύνης χωρίς να σε αγχώνει.

Ομολογώ πως αν ο Αντσελότι φύγει, θα επηρεαστεί και η δική μου θέση στην ομάδα. Αν με ρωτάτε για το μέλλον μου στην Παρί χωρίς τον Αντσελότι, σας απαντώ πως είναι αβέβαιο
», τόνισε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, επιβεβαιώνοντας έμμεσα τα όσα ακούστηκαν περί κοινής… πορείας του με τον Κάρλο Αντσελότι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: