Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Έρχεται ο Μπαϊράμι, ακολουθούν κι άλλοι

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα ο Εμίρ Μπαϊράμι για τον Παναθηναϊκό. Κοντά σε Φάλκενμπουργκ, αισιοδοξία για Μόρα και Μπόρεκ, αναμονή για Μπεργκ.

Έρχεται ο Μπαϊράμι, ακολουθούν κι άλλοι
Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων θα είναι η τρέχουσα για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» περιμένουν να εξασφαλίσουν σε δεύτερο βαθμό αδειοδότηση, ενώ σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό για τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα πάρουν το εισιτήριο για το Europa League και θα πρέπει να αρχίσουν προετοιμασία στις 18 Ιουνίου, αφού ένα μήνα μετά θα δίνουν το πρώτο τους ευρωπαϊκό ματς. Αυτό σημαίνει πως οι διαδικασίες για τη στελέχωση του ρόστερ θα πρέπει να επιταχυνθούν.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα ο Εμίρ Μπαϊράμι για να υπογράψει. Ο Σουηδός αριστερός μεσοεπιθετικός θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια και η Τβέντε θα εξασφαλίσει ποσοστό μεταπώλησης. Για τον συμπατριώτη του, Μάρκους Μπεργκ, στο «τριφύλλι» κρατούν στάση αναμονής με το μεγαλύτερο πρόβλημα να αποτελεί το πριμ υπογραφής που θέλει ο σέντερ φορ του Αμβούργου.

Σε καλό δρόμο είναι και η υπόθεση του Έρικ Φάλκενμπουργκ, αφού οι «πράσινοι» είναι κοντά σε συμφωνία με την Άλκμααρ για τον Ολλανδό μέσο.

Αρκετές πιθανότητες να καταλήξει στον Παναθηναϊκό έχει και ο Βαγγέλης Μόρας, καθώς ο Νίκος Νταμπίζας έχει διαπιστώσει πως θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Όμως για να συμβεί αυτό χρειάζεται και η συγκατάθεση της Ελλάς Βερόνα, που τον δεσμεύει με συμβόλαιο καθώς αυτό ανανεώθηκε μετά την άνοδο στη Serie A.

Προχωρά για Μπόρεκ

Ο Τομάς Μπόρεκ άρεσε στον Νίκο Νταμπίζα και είναι πιθανό να τον παρακολουθήσει από κοντά και ο Γιάννης Αναστασίου στο τελευταίο ματς του τσεχικού πρωταθλήματος απέναντι στη Σπάρτα Πράγας. Η πρόθεση του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα είναι δεδομένη, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις της Ντούκλα Πράγας, καθώς οι «πράσινοι» δεν διαθέτουν πάνω από 100.000 ευρώ.

Ο αθλητικός διευθυντής του τσεχικού συλλόγου, Γκίντερ Μπίτενγκελ, δήλωσε στο «Goal»: «Γνωρίζουμε πως κάποιος από τον Παναθηναϊκό ήταν στο γήπεδο, αλλά δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση προς εμένα ή κάποιο άλλο μέλος της διοίκησης της Ντούκλα. Δεν μπορώ να το αποκλείσω στο μέλλον. Είμαστε ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησής του. Εφόσον έρθει επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό, είναι θέμα διαπραγμάτευσης. Θα δούμε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: