Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Πιστεύει στον Λουκάκου ο Μουρίνιο!!

Την επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι εισηγήθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, αφού προγραμματίζει να τον καθιερώσει στη βασική ενδεκάδα των «μπλε».

Πιστεύει στον Λουκάκου ο Μουρίνιο
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης. Αναδείχθηκε στην Άντερλεχτ, όπου οι εμφανίσεις του αποτέλεσαν το… διαβατήριό του για τη μεταγραφή του στην Τσέλσι, το 2011. Στον ένα χρόνο παραμονής του στο Στάμφορντ Μπριτζ, ο Ρομέλου Λουκάκου δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στη βασική ενδεκάδα και το καλοκαίρι του 2012 δόθηκε δανεικός στην Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον, όπου πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά, σημειώνοντας 17 γκολ σε 35 συμμετοχές. Μια επίδοση που, όπως φαίνεται, του εξασφαλίζει την επιστροφή του στους «μπλε».

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο νέος τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, έχει εισηγηθεί την παραμονή του νεαρού επιθετικού, αποκλείοντας την περίπτωση νέου δανεισμού του. Ο Πορτογάλος προγραμματίζει την καθιέρωση του Λουκάκου στην ενδεκάδα, θεωρώντας τον ιδανικό να ηγηθεί της επίθεσης της ομάδας του Λονδίνου.

Στις συζητήσεις του Μουρίνιο με τους ανθρώπους της Τσέλσι γίνεται σαφές πως ο Πορτογάλος θεωρεί τον Λουκάκου ως τον διάδοχο του Ντιντιέ Ντρογκμπά και προτίθεται να δουλέψει μαζί του, προκειμένου να επαληθευτεί η εκτίμησή του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: