Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Από την Σκύλα στην Χάρυβδη!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πιθανή έκπτωση Σαρρή και την επάνοδο του Βασίλη Γκαγκάτση!
Στην ΕΠΟ είναι φανερό , ότι υπάρχει κινητικότητα για ανατροπή της νυν διοίκησης. Είναι φανερό, ότι η φημολογία, που έλεγε , ότι ο Σαρρής θα αντέξει το πολύ ένα χρόνο δεν είναι φήμη, αλλά μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Και φυσικά η ΕΠΟ του Σαρρή έχει δείξει τις διαθέσεις της από την πρώτη μέρα και το πως αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό.
Πριν λίγες ημέρες δύο Ενώσεις ζήτησαν την έκπτωση του προέδρου και του Δ.Σ. Φυσικά και δεν χαλάει κανέναν στον Παναθηναϊκό ενδεχόμενη ανατροπή του Σαρρή. Το αντίθετο θα έλεγα, οι «πράσινοι» συντάσσονται με αυτό το ενδεχόμενο . Από την άλλη , όμως, όλη η πιάτσα ξέρει, ότι το αντίπαλο δέος του Σαρρή είναι ο Βασίλης Γκαγκάτσης.
Εξάλλου από την ημέρα που είχε χάσει τις εκλογές ο ....μύθος λέει, ότι ο Γκαγκάτσης έλεγε, ότι σύντομα θα επιστρέψει. Ο Γκαγκάτσης, που και οι πέτρες ξέρουν ότι έχει την στήριξη του ΠΑΟΚ. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί εγώ σαν Παναθηναϊκός πρέπει να χαίρομαι , που θα φύγει-αν φύγει- ο Σαρρής, για να έρθει-αν έρθει- ο Γκαγκάτσης. Είναι σαν πηγαίνουμε από την Σκύλα στην Χάρυβδη. Η ξεχνάμε τι γινόταν επί προεδρίας Γκαγκάτση.....Κι αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει κανέναν άλλον , που να μπει πρόεδρος στην ΕΠΟ και να μην είναι συνδεδεμένος με το παρασκήνιο;
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: