Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Πιστός στην Άρσεναλ ο Ποντόλσκι!!

Οι φήμες που κυκλοφορούν περί αποχώρησής του από την Άρσεναλ, δεν αγγίζουν τον Λούκας Ποντόλσκι, όπως φάνηκε από όσα είπε στον βρετανικό Τύπο αναφορικά με το μέλλον του.

Πιστός στην  Άρσεναλ ο Ποντόλσκι
Αποκτήθηκε από την Άρσεναλ το περασμένο καλοκαίρι και στην πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ σημείωσε 11 γκολ στις 33 συμμετοχές του. Ο Λούκας Ποντόλσκι δηλώνει ικανοποιημένος από την επίδοση αυτή και αδιαφορεί για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών ομάδων εκτός Αγγλίας. Αυτό φάνηκε από όσα είπε στο βρετανικό «Spox», με αφορμή την είδηση που θέλει τη Γαλατασαράι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

«Στην Άρσεναλ νιώθω πολύ όμορφα. Έχω προσαρμοστεί πλήρως και η εμπειρία μου από αυτή την πρώτη μου χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ κρίνεται ως απόλυτα πετυχημένη. Είμαι σίγουρος πως του χρόνου όλα θα είναι ακόμα πιο καλά και η απόδοσή μου θα σταθεροποιηθεί σε υψηλά επίπεδα», τόνισε ο Γερμανός επιθετικός.

Οι φήμες, όμως, θέλουν τη Γαλατασαράι έτοιμη να κάνει την επίσημη κίνησή της προκειμένου να τον αποκτήσει. Ο Ποντόλσκι έχει έτοιμη την απάντησή του. «Αυτά είναι φήμες. Τις φήμες δεν μπορώ να τις ελέγξω. Δεν μπορώ να τις εμποδίσω να κυκλοφορούν. Αυτό που μπορώ να ελέγξω είναι οι επιθυμίες μου. Και επιθυμία μου είναι να συνεχίσω την καριέρα μου στο Λονδίνο και την Άρσεναλ, με την οποία θέλω να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει», τόνισε με έμφαση ο Λούκας Ποντόλσκι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: