Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

«Απαιτούνται 600.000 ευρώ ετησίως»!

Το νομικό επιτελείο της ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε τη διοίκηση και τους μετόχους της εταιρίας για το Άρθρο 99, σε μία συνεδρίαση που λράτησε περίπου τρεις ώρες. Το μήνυμα μόνο αισιόδοξο δεν είναι, αφού απαιτούνται 600.000 ευρώ ετησίως μόνο για τους διακανονισμούς του Άρθρυ 99, όπως ενημέρωσε ο νομικός Γιώργος Οικονόμου. Αυτό που τονίστηκε είναι ότι απαιτείται ρευστό, ήτοι οικονομική ενίσχυση για να αντεπαξέλθει η ΚΑΕ στις υποχρεώσεις της. Επίσης αποφασίστηκε να γίνει νέα σύσκεψη σε δύο εβδομάδες.
Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Χρήστου Γαλιλαία, μετά το τέλος της συνάντησης, ήταν χαρακτηριστικές. «Συζητήσαμε τις εξελίξεις στο Άρθρο 99. Είχαμε τρεις νομικούς, οι οποίοι μας εξήγησαν κάποια πράγματα και μας παρέθεσαν κάποιες λεπτομέρειες και για το πώς θα κινηθεί η διαδικασία. Πότε θα πρέπει να αρχίσει, πώς θα γίνονται οι πληρωμές, οι διακανονισμοί. Η ομάδα έχει ανάγκη από ρευστότητα, η οποία αυτή την εποχή δεν υπάρχει και πρέπει να βρεθεί ώστε να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις», είπε και συνέχισε.
«Όλοι μαζί να βρούμε τη λύση. Η πρόταση είναι να ξαναβρεθούμε σε δύο βδομάδες, όσοι που ήμασταν σήμερα εδώ. Μέχρι τότε οι Γρόλλιος και Οικονόμου θα μπορούν να έχουν πιο συγκεκριμένα νούμερα, ώστε να προχωρήσουμε σε υπολογισμούς όχι τόσο πρόχειρους όσο κάναμε σήμερα. Πρώτη εκτίμηση είναι ότι η ΚΑΕ χρειάζεται 600.000 ευρώ τον χρόνο για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του Άρθρου 99. Το νούμερο είναι μεγάλο, είναι δύσκολο να το σηκώσει μόνο του το γκόλντεν κλαμπ. Να δούμε τι μπορούμε να μαζέψουμε».
Για την απουσία της «Σάρισα» ο Χρήστος Γαλιλαίας ανέφερε: «Την επόμενη φορά θα την καλέσουμε να παραβρεθεί. Πρέπει να υπάρχει εκπροσώπηση της κίνησης και όχι μεμονωμένα άτομα για να ξεκαθαρίσουν την θέση τους, εάν υφίσταται αυτός ο φορέας. Και αν υφίσταται, πώς μπορεί να βοηθήσει την ΚΑΕ Άρης».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: