Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Μαζί και στα… μεγάλα σαλόνια!!

Επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της Κηφισιάς και στην Α1 μπάσκετ των ανδρών θα είναι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Μαζί και στα… μεγάλα σαλόνια
Στον πάγκο της νεοφώτιστης ΑΕΝΚ και την προσεχή αγωνιστική περίοδο, που θα τη βρει να αγωνίζεται στην Α1 μπάσκετ των ανδρών, θa παραμείνει ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο Έλληνας κόουτς ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο των βορείων προαστίων και ανακοινώθηκε.

Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τη διοίκηση της ΑΕΝΚ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσω με την ομάδα της Νέας Κηφισιάς και στα καινούργια μονοπάτια της Α1. Όπως κάθε χρόνο υπόσχομαι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Κηφισιάς

«Η Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό της ομάδας Ηλία Παπαθεοδώρου, για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Η συνάντηση που είχε ο Έλληνας τεχνικός με τον πρόεδρο της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΑΕΝΚ, Γιώργο Βαγενά, ήταν τυπικού χαρακτήρα καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σχεδόν αμέσως για την συνέχιση της πετυχημένης συνεργασίας τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: