Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Τόνι Γκονζάλες: «Σταθερός παίκτης ο Λόπεζ»

Στον «ARENA FM 89,4» μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Τόνι Γκονζάλες και αναφέρθηκε στο νέο απόκτημα του «Δικεφάλου«, Λόπεζ. Αναλυτικά είπε:
Για τη Καλλονή: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω, ήταν μια δύσκολη χρόνια με τραυματισμούς. Δεν με έχουν ενημερώσει ακόμα, το βλέπω δύσκολο.  Τα πράγματα είναι δύσκολα παντού στο ποδόσφαιρο, δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω. Δεν βλέπω τόσο το οικονομικό κομμάτι, θέλω να ξαναπαίξω μπάλα και να ευχαριστηθώ. Λόγω των τραυματισμών αυτό που θα κοιτάξω περισσότερο είναι να επιστρέψω στη δράση».
Για τον Λόπεζ: «Είναι ένα σταθερός παίκτης, χωρίς πολλά. Θα βγάλει όλα τα παιχνίδια της σεζόν, είναι ένας σταθερός παίκτης. Είναι ψηλός και πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, καλός στα μαρκαρίσματα και μπορεί να κάνει το οβερλάπινγκ, όπως αρκετοί Ισπανοί παίκτες. Ανεβαίνει καλά κι από τις πλευρές, με καλή τακτική και νομίζω ότι έκανε μια δυνατή κίνηση ο ΠΑΟΚ. Είναι έμπειρος παίκτης, έχει παίξει στη Primera Division, είναι ιδανικός για το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει και τα δύο πόδια».
Για τον ΠΑΟΚ: «Συνέχεια παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής που έκλεισε ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός. Σαν την Τούμπα δεν υπάρχει πουθενά. Όλοι οι ξένοι που περνάνε από τον ΠΑΟΚ λένε τα καλύτερα για τη Τούμπα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι Τσάμπιονς Λινγκ, έτσι πρέπει να γίνει και η ομάδα. Είναι πίσω ένας δυνατός άνθρωπος, χρειάζονταν έναν τέτοιο ο ΠΑΟΚ. Όταν ήμουν εγώ στον ΠΑΟΚ είχαμε πάγκους με ξύλο, τώρα τα αποδυτήρια έχουν πολυτέλεια. Προσπαθεί να κάνει το βήμα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: