Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Εγκώμια Λαμπαντία για Ολυμπιακό!!

Εγκώμια Λαμπαντία για Ολυμπιακό Ο τεχνικός της Στουτγκάρδης, Μπρούνο Λαμπαντία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μετά το φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων.


«Ο Ολυμπιακός έδειξε και σήμερα ότι έχει πολύ καλή ομάδα, διαθέτει ποδοσφαιριστές με καλή τεχνική κατάρτιση. Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι ένας εξαιρετικός «οργανισμός» σε όλα τα επίπεδα. Το ξέρουν όλοι αυτό στην Γερμανία», τόνισε ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας και συνέχισε:

«Για την ομάδα μου ήταν ίσως το πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας πριν δώσουμε τη μάχη μας για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Όσον αφορά στο αποτέλεσμα, όταν είσαι σε τούτη την εποχή, αυτό που κοιτάς είναι το αν οι παίκτες αφομοιώνουν τη φιλοσοφία της ομάδας και όχι τόσο το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός αν και έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες την προετοιμασία του, έδειξε ότι βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο».

Ο Λαμπαντία στάθηκε στην παρουσία του Φετφατζίδη…

«Το «Νο18» ο κοντός, ο Φετφατζίδης έδειξε ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Για εμένα όμως δεν είναι σωστό να σταθώ μόνο σε έναν. Εμένα αυτό που μου έβγαζε ο Ολυμπιακός ως εικόνα προς τα έξω είναι ότι πρόκειται για μία ομάδα που έχει ποδοσφαιριστές που μπορεί να μην είναι οι παγκόσμιοι σούπερ σταρ, αλλά συνθέτουν ένα σύνολο που μπορεί να τα πάει πολύ καλά στο Τσάμπιονς λιγκ. Επίσης, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν τα τρεξίματα όλων των παικτών. Είναι πολύ νωρίς για τον Ολυμπιακό, περίμενα ότι κάποιοι θα κουράζονταν, αλλά τελικά είδα το ακριβώς αντίθετο».

Τέλος, μίλησε για το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας του Πειραιά, τον Χαβιέρ Σαβιόλα…

«Τον ξέρουμε όλοι τον Σαβιόλα. Είναι φοβερός δεύτερος επιθετικός. Ξέρει να σκοράρει, ξέρει να δημιουργεί κινδύνους για να σκοράρουν οι συμπαίκτες του. Είναι αυτούς που μπορεί να τραβήξει πάνω του δύο και τρεις αμυντικούς για να ανοίξει διαδρόμους στους συμπαίκτες του. Δεν το συζητάμε ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: