Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Τα καλύτερα για Σωκράτη από Χούμελς!

Μόνο καλά λόγια για τη συνεργασία του με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας της Ντόρτμουντ είπε ο Ματς Χούμελς σε δηλώσεις που έκανε στον γερμανικό Τύπο.

Τα καλύτερα για Σωκράτη από Χούμελς
Το εγκώμιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έπλεξε ο Ματς Χούμελς, μιλώντας στον γερμανικό Τύπο.

Ο διεθνής στόπερ της Ντόρτμουντ υποστήριξε πως ο Έλληνας αμυντικός ενδέχεται να αποτελέσει την έκπληξη της επόμενης σεζόν για την Μπορούσια.

Επίσης, μίλησε για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του.

«Δεν έχω ένα πλάνο για την καριέρα μου και ποτέ δε θα έχω. Φυσικά η Μπάρτσα είναι ένας από τους συλλόγους που θεωρούνται ενδιαφέροντες για έναν ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, επειδή πολλοί παίκτες δε μιλούν ανοιχτά γι' αυτά τα θέματα, δηλώσεις όπως "αυτός ο σύλλογος είναι ενδιαφέρων" παρεξηγούνται. Είναι ελκυστικοί σύλλογοι αλλά τίποτα παραπάνω», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός του γερμανικού συλλόγου και στη συνέχεια μίλησε για τον Παπασταθόπουλο:

«Αυτός είναι ο σωστός και ρεαλιστικός τρόπος. Αν ένας παίκτης δεχτεί μία πρόταση από τις Μπάγερν, Ρεάλ, Μπάρτσα και Ντόρτμουντ οι πιθανότητες για μας είναι πολύ λίγες. Ωστόσο, νομίζω πως οι νέοι παίκτες μας, όπως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην άμυνα, μπορούν να εκπλήξουν πολλούς. Κάναμε μία καλή δουλειά στη μεταγραφική περίοδο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: